reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka, dasz sobie radę, ale napewno jest Ci ciężo. Ja sama jak sobie pomyślę co by było gdybym miała 2 takie Hanie to aż się boję:-p. Do wieczora szybko zleci;-). A Oliwka czemu się drze:-D? Zazdrosna o brata?

reklama
Ehhh... coś kiepsko się czuję prze tą poodę, odychać i ciężko i głoa mnie boli. Jak tam u Was? Aha, co do włosów na brzuchu, to muszę powiedzieć, że ja też nie mam :confused:

Oliwka, jak twoj maz bedzie wracal z pracy to niech ci amol kupi i naprze na noc plecki malej tez mozecie, wygrzejecie sie i wam przejdzie, ja sie ciesze ze ja Ali nie zarazilam bo z takim maluszkiem to podobno tylko szpital...:-(
Ja tez mialam duzo wlochow na brzuchu a core urodzilam:-D a teraz mi jakos nie rosna, sa normalne takie jak przed ciaza tylko ta krecha mnie drazni.... paskudna jest, juz nie moge sie doczekac kiedy zniknie....:-) posprzatalam pokuj i pranie Alusiowe robie bo od wczoraj tak nabrudzila ze sterta byla:-) a rano jak ja przebieralam to sie zasikala az po brode:-D az w szoku bylam:-D

Snoopy, to Ci się Ala posikała:-D. Moja kuca na podłodze, sika i rozmazuje ręką haha:-D:-p.
Ona_mika, weszłam z ciekawości na sierpniówki i jestem w szoku, jak tam macie zasady:szok:. A już ostatni że nie wolno pisać posta pod postem to już w ogole mnie zszokował:-p. A jak ktoś zamiast edytować napisze jeden pod drugim to co? Zostaje skreślony z listy czy jakąś żółta kartke? Nie gniewaj się, ale po przeczytaniu tego regulaminu bałabym się chyba napisać do Was:-p:-D.

ania_zywa do tych zasad można się przyzwyczaić. A to w sumie nie jest takie złe bo przynajmniej jest porządek na forum i można się odnależć. I na sierpniówkach wcale nie jest tak żle:tak::-p

Galarecia, wiem wiem;-). Tylko nowego użytkownika może to trochę odpychać. A co do porządku to masz rację, u nas na styczniówkach też panuje znany każdemu porządek, ale jakby wszedł ktoś nowy to może by się pogubił. Każdy ma jakieś tam swoje przyjęte normy:-).
A na sierpniówkach nie może być źle, skoro Wy tam jesteście:-):-):-).

Witam Mamusie :happy:
ale mamy pikny dzionek ... Ala spi a ja wcinam lody smietankowe :-) wczesniej wozilam Luske na taczkach bo wymienialysmy piasek w piaskownicy i wiecie wydaje mi sie ze wygodniej Jej bylo wtych taczkach niz wozku :laugh2:

A ja dzisiaj tacie wysłałam szalik i koszulke POLSKI na niedzielny mecz... Będzie biedny siedział wsród niemców na meczu kontra niemcom...

Moj P tak samo bedzie siedzial wsrod niemcow,tylko o tyle dobrze ze jest z Nim kolega z Polski :rofl2:

Aaa i mam pytanko czy wy też macie tyle włosów na brzuchu ?!?!:-[

A ja nie mialam wloskow :-)
Polna, gołąbki z kiełbasa? Dawaj przepis, z chęcia upichcę:-D.

Nie dam bos nie dobra :-p

.... tylko ta krecha mnie drazni.... paskudna jest, juz nie moge sie doczekac kiedy zniknie....:-) posprzatalam pokuj i pranie Alusiowe robie bo od wczoraj tak nabrudzila ze sterta byla:-) a rano jak ja przebieralam to sie zasikala az po brode:-D az w szoku bylam:-D

A ja Ci powiem ze ja ta kreske mam do tej pory :laugh2:

Moja kuca na podłodze, sika i rozmazuje ręką haha:-D:-p..

A to Hania juz bez pampersa chodzi ?

miauczus54 witam serdecznie :happy:

Witam wszystkich :) Jak tam dzionek ???
Ja wczoraj bylam u lekarza na wizycie i jak narazie wszystko wporzadku :) Nastepna wizyta za 2 tyg :) Pogoda beznadziejna nie ma nawet jak na polko wyjsc bo zbiera sie an deszcz , a pozatym mokro bo od wczoraj pada :/

reklama
Do góry