reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mika mnie jakos ten suwaczek na razie nie motywuje, zjadlam dwa paski czekolady:-D
famme fatale mi wlochy jakos normalnie teraz rosna, pod koniec ciazy juz jakos wyjasnialy a teraz tylko ta krecha:-/

Ala jeszcze spi:-) mama sie ze mnie smiala bo mowilam jej ze mala by na cycu caly czas wisiala:-) a mama do mnie ze ja gorsza bylam i ze z ojcem sie mordowali ze mna raz tato podobno sie zawziol i kazal mamie isc spac a mnie w wozek wsadzil i bujal cala noc az paski popelaly i sroby od kol sie powylamywaly:-D hehe niezla musialam byc:-D

Co do tej stronki to mi wyszko tak jak gin wyliczal ze Ala powinna sie urodzic 10.06 no ale coz malej sie spieszylo:-D:-D

Ostatnia edycja:
rodzicielstwo to piekna rzecz w karzdym wieku. Ja jestem 21 letnim tatą a mama naszego maleństwa ma 18 ledwo skończone w styczniu. jestesmy w 11 tygodniu ciązy i się z tego ogromnie cieszymy. coprawda jaszcze mało osób wie o Maleństwie i nie widac jeszcze brzuszka ale jesteśmy dobrej mysli że ludzie nie dadzą nam w kość. ci którzy juz wiedzą to cieszą się z nami i pomagają. oby tak zostało. wszystkim życze takiego pozytywnego nastawienia ludzi. pozdrawiam

No to ladnie Snoopy mash dobrze ze sie w Ciebie nie podala :p
Moj to sie podal na mnie a ja byla jednym slowem franca :pdawal w kosc pieknie z tego co ma mowi bo ja nie pamietam :p a moj Filek to jest taki sam jedna raczko cie glaszcze a druga gdzies grzebie gdzie niewolno ,albo probuje ciagle cos zepsucv i zmajstrowac :) No ale coaz to jesce dziecko:p Zobaczymy co bedzie potem:)
Nuler gratuluje malenstwa :) Widzisz taki jest ten swiat ze jedni ludzie sa pozytywnie nastawieni do mlodych rodzicow a drudzy potepiaja :/ ale wazne jest to ze Wy sie cieshycie :)

Eh dziewczyny mnie ten upał dosłownie wykończy... Cały czas mam podwyższone tętno, dobrze że ciśnienie mam dobre bo poniżej 120 od kilku dni :-) jutro jeszcze cieplej ma niby być, ale od poniedziałku ochłodzenie :-) M nie wie z czego sie ciesze ale ja sie ciesze, dzisiaj ledwo pozmywałam, bo mi tętno do 110 podskoczyło... coś strasznego...
A tym kalkulatorem nie ma sie co przejmować ważne jest to co lekarze mówią, a na stronkach mogą być błedy... A tą stronke Haczewski to już dość dawno widziałam i jest naprawde fajna...
Dziewczyny jak wy sobie z tymi upałami radzicie bo ja już siły nie mam... :no:

ja zagladam na forum codziennie ale jeszcze nie łapię co gdzie sie znajduje...;) ale dojde do wprawy bo siedze calymi dniami w domu bo moj mężczyzna pracuje w delegacji i wraca tylko na weekendy:( samej jest mi troche cieżko i nic sie nie chce....mieszkam z rodzicami ale niedlugo zaczynamy remont wiec bedziemy mieli swoj wlasny kąt...jestem w 19 tygodniu i czekamna pierwsze ruchy:) czasami costam czuje ale nie weim czy to dzidzia czy nie...:p ciezko wyczuć a moj lekarz powiedzial ze musze TO poczuc JEDNOZNACZNIE:rofl2:.....

no masz racje upal jest naprawde niemilorierny....w nocy spac nie mozna bo tak duszno....nalepiej bylyby siedziec nad jakims jeziorkiem bo w miescie to mozna sie ugotowac....i nie ma gdzie sie skryc jak w cieniu 30 stponi...masakra..ale dzis juz jest lepiej wiaterek chlodny i mogalam na dworze posiedziec i na spacer pojsc bo siły trzeba zbierać..:)

Kasia u mnie nie tyle upal co wilgotnosc nie ma czym oddychac doslownie parno :/ Mrugne powieka i sie ze mnie leje :/ masakra jednym slowem !
Kasiu!9 witam Cie :) i gratuluje malenstwa:)

Oj Miska chyba bym wolała żeby tą wilgotnosc... Mnie caly czas oczy pieka od tego suchego powietrza... Musimy kupic nawilzacz bo ja tu padne jak tak dalej bedzie... A wiaterek? zapomnij... W nocy bylo 23stopnie nawet i zadnego wietrznego szmeru, nawet nie czuc ze okno otwarte, i nawet wiatrak nie daje rady... M. powiedziałam że następna dzidzie zrobimy tak zeby sie w lutym najpoźniej w kwietniu urodzila...;-)

reklama
Kaśka19 - ja pierwsze ruchy poczułam na początku 17 tygodnia jakoś :-) teraz to już takie fajne kopniaki czuje :-) szczególnie wieczorem i jak zjem coś dobrego :-p

Snoopy - kochana a ty możesz czekoladę ?! bo moja koleżanka to jak karmi piersią to nie je bo ponoć nie można :-p

Niuler - Witaj i oby takich facetów więcej po świecie chodziło :-) :-p

A ja byłam sobie z "kolega" na spacerku wiaterek wiał więc nie było tak gorąco :-) bardzo przyjemnie z 5km zrobiliśmy po lasku :-) no i już w planach następny wypad :-p mmmm ... :-):-):-)

Hoho i właśnie się dowiedziałam z tej stronki że poczęcie nastąpiło w walentynki :-p no to beka wszystko związane z dzidzią wiąże się z jakimiś fajnymi datami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry