reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A mnie długo tu nie było :zawstydzona/y: Jak mój wrócił z zagranicy to tylko czasem zajrzałam co tu się dzieje, ale i tak jestem do tyłu ;o
Wczoraj powiedzieliśmy u jego rodziców ;) Jego mamuśka szczęśliwa mimo, że mam 17 lat i same pozytywne rzeczy mówiła ;) w czwartek jak R. wróci to mamy powiedzieć u mnie... aż się boję :sorry:
A teraz głowa mnie boli! Uyhhh... I wczoraj wieczorkiem chyba czułam ruchy.... mhmmm nie wiem sama.. Jakby coś się w środku odbijało od wszystkiego... ; )
A co mnie teraz wkurza to rozstępy mi się robią na lewej piersi wokół brodawki ;((

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 272600Zobacz załącznik 272598Zobacz załącznik 272601Zobacz załącznik 272597Zobacz załącznik 272599
misia2912 ha widze ze nie tylko mój uwielbia zwierzaki:-) ja sie ciesze ze tam są takie ze nic małemu nie zrobią, bo mimo to ze sie staram zawsze zeby mały nie pciagna pieska czy kotka za ogon albo za cos to jednak nie zawsze jestem w stanie go złpac:-p i raz zaczął tak głaskac kota ze biednego do ziemi przypilił, ale rozumie jak sie mówi ze nie wolno tak i był delikatniejszy:-p
my mamy 2 dogi niemieckie, Maleńka za nimi szaleje:) ale w zasadzie od jakiegoś miesiąca dopiero większą uwagę na nie zwraca, wcześniej były bo były;-)

Vegas 4,2 kg?? Boże jak to możliwe??? To ile Twoja córka ważyła...?
nie wiem serio jak to możliwe bo jadłam sporo - jak zresztą do tej pory - i szczerze to w ciąży również fast foody się mnie trzymały. Martynka ważyła 2860g jak się urodziła.

Nam dzisiejszy dzien super uplywa. Rano zakupy w 3ke, mycie samochodu /osa mnie wowczas urzadlila:baffled: masakra. Ostatni raz urzadlila mnie jak mialam z 5 lat/. Potem zabawy z Martynka i usnela o 18. Wyeliminowalam jej popoludniowa drzemke miedzy 16 a 17 i wieczorem teraz jak ja klade to zaraz spi bo taka juz padnieta jest:) Fajna sprawa bo wczesiej ciezko szlo jej usypianie.
A wczoraj bylismy u tesciowej na cale popoludnie i nad Zapora, ale kurcze zalane duzo bylo i same bagno.

Szalom
a cóż tak późno mówicie rodzicom? Przez lęk?

I foty z niedzielnego wypadu - ja i córa

Ostatnia edycja:
Tutaj głownie chodzi o mojego tate. Ma raka. Czekalismy na wyniki tomografii, a od następnego poniedzialku ma brać chemię. Mamy nadzieję, że wieść o wnuczku go wzmocni i będzie chciał walczyć. Przy rozmowie ma być mój brat ze swoją i będą nam pomagać..

Szalom Bardzo mi przykro mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze sie skonczy.
Kolia Mój tez tak na poczatku robił ale nie chodziło o jedzenie tylko ogolnie o brudne rece przychodził i chciał od razu myc... ale mu pokazałam ze mama tez sie brudzi i ze to fajna zabawa:-p
Vegas śiliczne zdjęcia pieknie wygladace. Masz super figure!!

Szalom Wiem ,że to wasza sprawa... Ale strasznie późno mówicie rodzicom... My powiedzieliśmy b. szybko... Ja mojej mamie w 4 tyg. A ojcu i jego rodzicom tydzień później.
Na pewno wieść o wnuczku wzmocni twojego tatę. Życzę zdrówka i powodzenia w chemii....

umi2 brudne łapki fajna zabawa mmm ... brudaski górą ja tak mam z ciuchami non stop coś mi spada (w obecnym stanie ) centralnie na brzuszek a kiedyś spadało na podłogę :rofl2::laugh2:
a to moje zakupy ten t-shirt, zabaweczka któej się nie oparłam (grzechotka) zasłonki i podusia do łóżeczka czy wózka :rolleyes2::rolleyes:

Tutaj głownie chodzi o mojego tate. Ma raka. Czekalismy na wyniki tomografii, a od następnego poniedzialku ma brać chemię. Mamy nadzieję, że wieść o wnuczku go wzmocni i będzie chciał walczyć. Przy rozmowie ma być mój brat ze swoją i będą nam pomagać..

trzymam za was kciuki;**

Vegas..aa ta Twoja malutka taka siwiutka hehe..

Clio sliczne ubranka ;))

o Umi wróciła krzYkaczka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia to ja ... i to ta bluzka nad którą myślałam a teraz kleje zasłonki :D IKEA wymyśliła taśmę klejącą do materiału super sprawa bez szycia :p

grzechotka rządzi ^,^

reklama
Do góry