reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
nie budzi sie:) jak o 6 sie budzi to dostaje i jeszcze spimy juz razem do 7-8:)
ja uciekam laski spac bo mam giosci w domu i zmeczona jestem:(

nie budzi sie:) jak o 6 sie budzi to dostaje i jeszcze spimy juz razem do 7-8:)
ja uciekam laski spac bo mam giosci w domu i zmeczona jestem:(
tak pytam bo sie zastanawiam jak to bedzie od 1 wrzesnia kiedy do roboty pojde a Miska budzi mi sie 2x w nocy, czasem wiecej, zalezy od nocy, na ogol 2. I o 6 dzien zaczyna. Fajnie by bylo jakbym sie wysypiala do tej pracy, ale jak to zrobic by mi sie ten moj Aniolek nie budzil w nocy.. najwyrazniej ma potrzebe picia skoro domaga sie mleczka. Nie wazy duzo to jej nie ograniczam, ale wiem, ze takie dziecko to juz powinno wiedziec, ze noc jest od spania..

Misia opowiadaj o umiejetnosciach synalka:) I przypomnij jak sie nazywa bo mam skleroze:p

Oj Laski, ale mam smaka na pizzę. Mamy w zamrażarce 2,5 pizzy takiej mrozonej, ale najlepsza jest ta zamawiana.. leee:(

Ostatnia edycja:
Ma na imię Szymon....
Przekręca się.. Już praktycznie sam siada... Próbuje pełzać na ziemi ale jak na razie kręci się w kółko lub troszkę się przesunie do przodu :-D Ogólnie jest na etapie hopa-hopa i odwiązywanie ochraniacza oraz przybornika(co jest zawieszony na łóżeczku).. :-D chyba o niczym nie zapomniałam...

A mi pizza najbardziej smakuje mojej mamy :-)

Ostatnia edycja:
A ja mam fiola ostatnio i wymyslam imie dla naszego przyszlego syna. Tylko jeszcze zadne nie spodobalo sie mezowi:(:p

reklama
dziewczynyyy przestańcie o jedzeniu :-p ja karmię piersią i mało mi wolno a jak to wszystko czytam to ojej :-( jestem zła, bo pediatra pozwoliła mi jeść mój ukochany słonecznik, a Malwinka po nim zielone kupki wali i nic z tego :-( z owocków zostają faktycznie tylko jabłka... bo nie chcę jej fundować bólu brzuszka. ale za to frytami się mogę objadać, a je też uwielbiam, właśnie będziemy z mężem sobie robić ;-)

Do góry