reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja powiedzilam o ciazy w 7 tyg,prkatycznie zaraz jak i ja sie dowiedzilam:) rodzice by mi nie wybaczyli jak bym zwlekala z tym:)

ja sie dowiedzialam o ciazy poprzez test poczatkowo i na drugi dzien prywatnie do lekarza bieglam... no i wyszlo ze 8tydz i 3 dzien.. powiedzilismy najpier tesciom a pozniej moim rodzicom... szwagierkom mowilismy calkiem poznno jak zaczynlo byc widac bo to plotuchy a ja nie chcialam rozpowiadac tego od razu. jestem z tych ze przyjdzie czas i jak ma ktos zobaczy to zobaczy w swoim czasie:)

ha i dodam ze w ciazy przytylam 24 kg i to ich wlasnie nie moge zrzucic a dodatkowo sobie dorzucam kolejne.. załamka!

reklama
Daffi mam wskazowke. Jedz sobie sniadania, II sniadania, obiady i wczesne kolacje, ale w malych porcjach:) Ja sie nie odchudzam, ale tak na ogol ostatnio jadam i waga mi leci w dol. I moj organizm sam od siebie ograniczyl gazowane napoje, pewnie one tez maja duzo w tym do 'powiedzenia'

Daffodill może jakiś fitness lub bieganie skakanka i hula hop to działa cuda do tego zestawu jakiśkrem wyszczuplający polecam z Eveline :)

ja siedowiedziałam w 4tc zrobiłam test i zaraz do mamy dzwoniłam bo byłam tak szczęśliwa ze sie popłakałam :D mój B mówi ze on sie innego wyniku nie spodziewał haha i taki dumny uśmiech robłam go wieczorem a kreski i tak wyraźne były :) 1 tydz później miała wizytę dostałam duphaston i czekałam kolejne 2 tyg i ciąża pewna od 7 tyg :D
moja mama bardzo sie ucieszyła ale jakos bez większego entuzjazmu bo sie bzdur naczytała że ciężko teraz o ciążę i utrzymanie itp ;/ a teściowej w dzień Babci powiedzieliśmy ^,^ urocze hehe bo ona w ogóle się nie cieszyła ale taki typ

Vegas
ma racje posiłki w odstępach 2/3 h częste ale małe i do 18/19 najpóźniej potem woda duuużo wody banany polecam i śliwki suszone :) ale błagam nie rób głodówek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas wszyscy byli przeszczesliwi, ale inaczej sie nie spodziewalismy bo dlugo mowilismy, ze czekamy na upragniona Fasolke:)

Daffodill może jakiś fitness lub bieganie skakanka i hula hop to działa cuda do tego zestawu jakiśkrem wyszczuplający polecam z Eveline :)

ja siedowiedziałam w 4tc zrobiłam test i zaraz do mamy dzwoniłam bo byłam tak szczęśliwa ze sie popłakałam :D mój B mówi ze on sie innego wyniku nie spodziewał haha i taki dumny uśmiech robłam go wieczorem a kreski i tak wyraźne były :) 1 tydz później miała wizytę dostałam duphaston i czekałam kolejne 2 tyg i ciąża pewna od 7 tyg :D
moja mama bardzo sie ucieszyła ale jakos bez większego entuzjazmu bo sie bzdur naczytała że ciężko teraz o ciążę i utrzymanie itp ;/ a teściowej w dzień Babci powiedzieliśmy ^,^ urocze hehe bo ona w ogóle się nie cieszyła ale taki typ

Vegas
ma racje posiłki w odstępach 2/3 h częste ale małe i do 18/19 najpóźniej potem woda duuużo wody banany polecam i śliwki suszone :) ale błagam nie rób głodówek

skakalam na skakance po pologu i efekty byly super.. ale jakos ciezko mi zgubic.. szybko wracam do nieszczesnej wagi:(

a tutaj małe conieco:p

Julka irokez:p

I Julka bijąca brawo że ma welon mamy na głowie:)

a tu Juleczka od wczoraj odkryła ze samemu tez mozna zejsc z lozka:) (ale flimik z dzis bo musial ja ktos mimo wszystko asekurowac)

[video=youtube;MFfNI3d_-Kw]http://www.youtube.com/watch?v=MFfNI3d_-Kw[/video]

Ostatnia edycja:
my też sie staraliśmy 3 miesiace nam to zajęło alerodzinie nic nie mówiliśmy bo to nasza sprawa jesteśmy sami dla siebie z mojej strony rodzinki było by narzekanie ze bez ślubu jak tak można (co dla nas nie ma znaczenia) a ze strony męża że za wcześnie najlepiej po 30 bo teściowa psychicznie nie jest gotowa na bycie "babcią" paranoja ... nic nie mówiliśmy bezstresowo czekamy teraz na rozwiązanie najważniejsze jest to ze my chcieliśmy i dodało nam to takiej wewnętrznej energii ^,^

Julka jest magiczna :) i ta czuprynka hihi

reklama
Do góry