reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff ale Julka sliczna:-) a w ciąży przytyłaś 24 kg czy wiecej? ja przytyłam 10 po ciazy schudłam 7 kg ale sobie odrabiam co jakis czas 3 kg chudne i znowu odrabiam.
confunded śliczna twoja córcia jest. Jak słodko śpi:-)
Andzia o co chodzi z Krzykaczem nie rozumiem:-p??

Nadrobiłam tylko po czesci na razie mam młyn potem jeszcze poczytam

Hej kobitki!
Wspaniałe macie te dzieciaczki!
Ja właśnie zajadam się pyzami z mięskiem potem muszę się ogarnąć i lecieć po wyniki toxo i rozyczki.... zapłaciłam za to 140zł ;o im to już się coś w głowach przewraca...
O 19 mam wizytę u gina ;)) Za 2 tyg może będę miała usg ;) Nie mogę się doczekać ! ^^
Uciekam i miłego dnia życzę! ;))

Ale z Malwinki słodzinka:-) przez wasze zdjęcia na wspomnienia mnie wzięło i wklejam parę zdjęć Aleksa gdy był noworodkiem i obecne, na jednym minka nieziemska:-D:-D:-D DSC02269 [DVD (NTSC)].jpgDSC08123 [DVD (NTSC)].jpgDSC01976 [DVD (NTSC)].jpgDSC08242 [DVD (NTSC)].jpgDSC08228 [DVD (NTSC)].jpg

Clio a u Ciebie jak tam było bara bara fiku miku?:-p

Umi bo jestes krzykaczka;P wiesz o co chodzi.ze mnie opiepszylas wtedy:-D:-D

Szalom i co powiedziaals rodzicom??

Słodziutki Aluś;**:))

clio chwalę się chwalę, specjalnie dla Ciebie :-) tego zdj chyba jeszcze nie było, jak Mała śpi u Tatusia :-) i żegnam się, dobranoc:*
Zobacz załącznik 272704
jeju jaka ona rozkoszna jest:) słodki widok!

Julka
też śliczna:) I taka duża już. Te włoski to zawsze miała bajer;D

Pauluś super fotki. Zwłaszcza II;D Jakby chciał komuś walnąc:)

A u nas dzisiaj ciężka nocka byla, Myszka budzila znowu czesto i kupale typowo zabkowe, ale zebow nie widac, nie czuc, zobaczymy z czasem. Na nogach ostatecznie od 7 jestesmy. Dom posprzatany, teraz corcia na spacerze z moja mama a my z mezem po sniadanku mamy chwilke relaxu;) Potem ogrod gdzie trzeba pranie powiesic bo cudna pogoda to fajnie poschnie. No i moze z mezem pogramy w moje ulubione paletki i moze uda sie cos poopalac z pluskaniem w basenie lacznie?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry