reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ładne te rzeczy:)
No Andzia, Martynka ma jaśniutkie włoski. Ja takie miałam do 7rż:) Potem ściemniały.

reklama
hej mamuśki a ja dziś dopiero teraz mam chwilke żeby do was zajrzeć :)

clio pewnie w dobrym humorze bo widze że zakupy udane ;-)
szalom no nie było Cie nie było. rzeczywiście późno mówicie rodzicom, ale twój brzuszek to widoczny był już jakiś czas temu wiec teraz pewnie jeszcze większy..twoi rodzice sie nie domyślają?????

misia92 domyślają się na pewno.. ostatnio tata mnie poklepał po brzuchu i powiedział 'coś Ci ostatnio mocno brzuch urósł'... A Rafała mamuśka mówiła, że też zauważyła, że urosłam tu i tam, ale myślała, że po prostu mi się przytyło.A dziewucha mojego brata to nawet mówi, że już tak chodzę jak ciężarna... lekko zgięta i tak nogi inaczej stawiam.

A to mój brzunio z 15tc 5d ;-)
15tc 5d.jpg

jam mój Ananasek będzie mógł mieć takie długie to mu zapuścimy mój Bartek miał loki jako dziecko zobaczymy ale raczej ciemne włoski ja farbowana bo naturalny to mysi jakiś taki a tatuś ma ciemny brąz będziemy go czesać na żel jak mafioza :p hehe

ja sie już "kulam" jak mój znajomy mówi hehe w moim chodzie nie ma ani seksapilu ani finezji kroków idę bo muszę haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szalom Śliczny brzuszek :-)
Ahh jak tak patrze o coraz bardziej mi tęskno... :-)
A ja właśnie patrzę na pensjonaty w zakpcu... Jak coś znajdę to na dniach będziemy rezerwować :-D

Fikusek Ja powiedziałam w 4 jak się tylko dowiedziałam... Mamie by było przykro jakbym jej późno powiedziała...

ja powiedzilam o ciazy w 7 tyg,prkatycznie zaraz jak i ja sie dowiedzilam:) rodzice by mi nie wybaczyli jak bym zwlekala z tym:)
a ja w 4tyg, zaraz po odebraniu bety:) Wpierw wiedzial Moj bo i tak przy nim test robilam /beta dla upewnienia byla/, potem mama, tata i tesciowa z rodzenstwem meza;) I tak to sie roznosilo potem;)

Szalom Śliczny brzuszek :-)
Ahh jak tak patrze o coraz bardziej mi tęskno... :-)
A ja właśnie patrzę na pensjonaty w zakpcu... Jak coś znajdę to na dniach będziemy rezerwować :-D

Fikusek Ja powiedziałam w 4 jak się tylko dowiedziałam... Mamie by było przykro jakbym jej późno powiedziała...
no wlasnie moim rodzicom tez by bylo. Ja powiedzialam od razu po potwierdzeniu przez lekarza:)
a ja w 4tyg, zaraz po odebraniu bety:) Wpierw wiedzial Moj bo i tak przy nim test robilam /beta dla upewnienia byla/, potem mama, tata i tesciowa z rodzenstwem meza;) I tak to sie roznosilo potem;)
ja test zrobilam w 6 tyg :) a jak poszlam do lekarza i potwierdzil po badaniach to wtedy powieddzialam:) bo musialam sie upewnicz czy to napewno dzidzius;) ale mozna powiedziec ze powiedzialm od razu:)

Fikusek pamietam, ze Twojemu synkowi dlugo nie szly zeby a teraz patrze a juz ma 4 wow:) Moja dalej ma 2 i nic nie idzie wiecej:)

reklama
Do góry