reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

SNOOPY -trzymaj się kochana,boże my kobiety to się mamy ......wszystko przeżywamy i cierpimy a facet to co???jak nie ta to inna ...itd !!!! Teraz masz Aluśke to masz dla kogo żyć i ona będzie twoim szczęściem na całe życie!!!!przesyłam dla was buziki....

reklama
dzieki dziewczyny....może denerwuje sie troche za mocno...no ale tak juz mam niestety:-) macie jakies plany na wieczór? ja ide na poltra, chociaz nie wiem po co, będę jedyną która bedzie świetować soczkiem:-p:-p

Snoopy bardzo dobrze mu powiedzialas bo on sie nie zajmuje dzieckiem caly czas tlyko Ty Sama ! a co do tego czy Go kochasz to wyjdzie w praniu :) Wazne jest to ze masz niunie swoja :) A ojcem ejst ten ktory dba o dziecko i wychowuje a nie ten co TYLKO SPLODZIL !
Olenka ja nawet jak nie bylam w ciazy to swietowalam soczkiem :) Powiem Ci ze po ciazy zycie sie zmienia :p Ma sie malego szkrabka i mysli przedewszystkim o nim :p A alkohol przestaje smakowac w duzych ilosciach :p Jak cos to symbolicznie :) Przynajmniej ja tak mam :!

No hej!! Ale Wy to skrobiecie, jak mnie nie ma :-)
Co słychać? Ja do rana sama w domku, bo mój Meniu na nockę poszedł, także mogę pisać i pisać...
Wczoraj znowu mnie wyciągnął na spacerek, super było, zaraz parę fotek Wam pokażę. Buziaki!

hejka laseczki, i znowu dzis piekny dzionek, ja zaczynam przygotowania do jutrzejszego weselicha, az nie moge sie doczekac, tak dawno bylam na weselu, a i zaraz przyjdzie do nas kumpel na piwko, a ja oczywiscie soczek:-)
Snoopy nie martw sie, jakos to bedzie, tak sobie mysle i doszlam do wniosku, ze moze to i lepiej ze tak wyszlo, z tego co widze to J sie wcale nie zmienil po narodzinach Alusi, a po co mala ma ogladac pozniej wasze klotnie?? tak przynajmniej bedziesz miala od niego pieniadze za alimenty, a moze znajdziesz sobie godnego Ciebie faceta ktory pokocha Alusie?? kto wie, i to nawet predzej niz myslisz, taka laska jak Ty dlugo nie moze byc sama:-)
Oliwka trzymam kciuki zeby z dzieciaczkami bylo lepiej, wiem ze serce boli jak taka mala istotka sie meczy, musi byc dobrze

reklama
Czesc dziewczyny dzis mialam wizyte u ginekologa i nie mam torbieli ale niestety mam ndzerke i musze z dzidziusia zrezygnowac poniewaz musze brac tabletki antykoncepcyjne ale ja nie chce ale narazie nie mam wyjscia na szczescie moj chlopak mnie rozumie i poczekamy ze staraniami a dzidziusia ale to dziwne zebym miala nadzerke przeciez to moja kobiety po poradzie a nie przed ale mowi sie trudno moze nie bedzie tak zle i nie bede musiala miec wypalanki tak jak miala moja mama teraz mysle o tym aby sie wyleczyc a wtedy wracam do staran o dzidziusia :-)cos czulam ze sie zle ze mna robi no bo jak probowalam sie kochac z moim chlopakiem to strasznie mnie boala i byly nici z naszego kochania a teraz wiem ze to wszystko przez nadzerke ale i z tym sobie poradze poniewaz ona nie jest az tak zaawansowana:-)

Do góry