reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wole smietankowe od waniliowego :-p ale czekoladowego z checia wybiore :-)

Co do Inowroclawia ... ciekawe :cool2: to moze kiedys sie wybierzemy ale narazie trzeba odkadac na dom bo trzeba wkoncu wyleciec z gniazda rodzinnego :-);-)

madzik1388 Kochana nie pomoge Ci bo ja czegos takiego nie doswiadczalam w ciazy !! mialam jedynie skurcze lydek:sorry:

Ala mi sie obudzla i meczy mnie zebym puszczala Jej banki mydlane :-D

Polna, Ty się nie ociągaj tylko puszczaj dziecku bańki:-D:laugh2::rofl2:. Ja spadam, muszę ogarnąć obiadek, bo zaraz moje panny wstaną, niech mająciepły obiad i spadamy na pole:-p.
Miłej niedzieli:-).

Zywa prosze sie nie smiac ze mnie :-p a banki puszczam puszczam ale nie nadazam juz :-D
Idz idz , ja tez uciekam podgrzac Mlodej obiadek :happy:
Zycze milej zabawy na solarce czy jak sie to nazywa :-);-)

Ps. przepis potem napisze !! !

Polna, na solarce to się można opalać:-D, my chodzimy do SOLANEK:-p:-D.
Dziewczyny napisałam do anislu z prośbą o wętek zamknięty:tak:. Teraz czekam na odpowiedź i otwieram nowy wątek:tak:. A jaki same sprawdźcie:-D.
Ale gorąco na dworzu, siedzimy w domu, bo nie da się wytrzymać:no:.

panno żywa no to gitara z tym zamniętym :-) a moderator by się przydał...jest ktoś chętny? ochotnicy a raczej ochotniczki proszeni o łapki w górę :-D panna żywa może się skusi na to jakże "wysokopłatne" :-D stanowisko?? :tak::-)

polna ja tak jak ty też mam przerąbne z tymi bańkami...odkąd Oliwka je ujrzała to ciągle się ich domaga!!!!!Mi dziś dzionek mija w domku jest tak gorąco i duszna że dla mnie a co dopiero dla dzoeciaków jest męczarnia w pokoku a mam jest teraz w cieniu jest 28 stopni i dla mnie masakra!!!!!!!robie powoli zakupy na chrzciny ...dziś kupywałam napoje i alkochol.kupiłam 10 butelek starogarckiej i zostało mi jeszcze piwo i drinki ...pokupywałam jeszczeinne rzeczy i wydałam już 500 a końca listy nie widać ....ale tak to jest w zeszłym roku nam się pofarciło bo w dzień chrztu braliśmy cywilny i moja mama mi wszystko kupywała,a teraz ja muszę ...no cóż ....chciliśmy przyjęcie na 27 osób to i wydać kaski trochę trzeba........a i po chrcinach chcę dziecikim fundnąć taki skoczek FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (373875308) - Aukcje internetowe Allegro dla Oliwki będzie w sam raz a mały już niedługo do niego dorośnie!!!!

anusia1534 co do nadrzerki to mi sie wlasnie w ciazy zrobila a nigdy wczesniej jej nie mialam, za pare tyg bede na kontrolnej i zobaczymy co bedzie....
majakowa hehe a sie w tem weekend wkurzylam i J mala bawil a ja odsypialam:-) w takich chwilach widac ze facet jest jednak potrzebny, po 3h sie nad nim zlitowalam i wzielam mala bo jemy juz rece opadaly:-):-):-) co do neta to mi tez szwankuje ostatnio i juz sie tak wkurzam ze wole czasami nie wchodzic wcale:-)
Chwilami moj beznadziejny przypadek ma przeblyski ojcostwa, ale boi sie ja przebierac, a jak sie pytam czy pieluche jej zmieni to mowi ze nie....:-(
firanka ja w takich chwilach zawsze chodze do mlodszej siorki ona ma zawsze dla mnie czas chodz kiedys bylo inaczej.... biedna mala, mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowieje!!!!!
Asiowo moze porod sie zaczyna:-D

heh wiedzialam ze tak bedzie, dobrze ze Ala przy cycu spokojnie lezy bo bym nie przeczytala tego wszystkiego:-) wlasnie usypia z cycem w buzi:-D

.
Asiowo, pamiętam te nocki w ostatnim miesiącu ciąży, oj ciężko było:no:. A Ty badaj każdy sygnał, ja na przykład miała bóle krzyżowe jak rodziłam, nie czułam skórczy brzucha itp. Tzn czułam każdy skórcz, ale na plecach:-D. Także długo nie byłam pewna, czy to napewno się poród zaczyna:-D. Także uważaj, bo widzę że czujesz się podobnie jak ja;-).
.

Mi narazie przeszło...:-) polezałam troszkę, teraz tylko brzusio co chwile sie napina...;-) we wtorek ide do ginki i mam nadzieje, że mi już powie, że poród się zbliża... bo ja bym już tak bardzo chciała...:baffled: Ja własnie byłam przerazona, że juz rodze jak ten kregosłup mi rozwaloło, bo słyszałam, że własnie tak sie czuje pierwsze skurcze... :confused: 22.06 sa imieniny Paulinki... więc pewnie wtedy dopiero sie urodzi:-p a Paweł szczęsliwy, bo jezcze na dzien ojca się załapie:-p zobaczymy:-) Teraz juz tylko odpoczywać, zbierać siły i czekać zostało...:-)
Mąz mi własnie po szejka pojechał do mcdonalda, bo mi sie zachciało:-p:-p:-p:-):-):-)

reklama
Do góry