reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ladne zdjatka dziewczyny :)) w ogole urocze jestescie kobiety, dziewczyny oraz matkii :))

witaj agnieszka kk ja to nie mialam okazji Cie chyba poznac :p a wiec witam goraco :)

a co do hand-made to lubie taka bizuterie jest wyjatkowa jest najczesciej jeden egzemplarz i jest wyjatkowy :) ja z forum od kobietki sobie tez zamowilam sliczne rzeczy robii iw superr cenachh :)) wpiszcie sobie w wyszukiwaniu bizuteria misiowych lapek

:)) polecam dziewczyne :))

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-z-misiowych-lapek-43182/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczynki!
Sliczne te wasze maluszki naprawde :)))
a ja sie zle ciagle czuje jak nie podbrzusze boli to piersi :/ potem zrobie test ciazowy ale stumieniowy (ostatni raz)! a w poniedzialek do gina i zobaczymy co on powie po badaniu....
trzymam kciuki zeby to zle samopoczucie bylo przez fasolke;)
agnieszka.kk Witam nową użytkowniczkę na MM ze stażem na BB:-) gdzie moderujesz:-)?

Ja chodze jak potłuczona młody jest nieznosny dzis a w nocy jak przespał 2 godziny to tyle... Ale sie zdzwiłam bo nie chciał rano jesc a na obiad zjadł cała miseczke rosołku!!!
Ide was ponadrabiac:-)

edit
daff mamy taki sam ręcznik tyle ze niebieski:-p Julka ci chce gryzaki podjadac? mój to za ciorta nie chce;-)
kolia ale z Mikołaja mężczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie urósł!!!
fikusek :-) a to o taka studniówke chodziło hihi:-) ja juz myslałam ze ty w jakiejs dziwnej szkole jestes:-p

A ja kupiłam rano 10 kg ogórków i bede kisić:-) a wieczorem jak pogoda nie zrobi psikusa na perfect pójdziemy:-)
z ta studniowka tez nie zaczilam od razu:D i mysle sobie ze chyba zaszla pomylka:D nawet posta napislama i musialam sklosowac bo sie zczailam o co chodzi:D:D:D:D
agnieszka.kk witam nową mamuśkę ;-) zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

Vegas moja córcia na płaskiej spała od początku tak jakoś do roku, teraz śpi już na normalnej, bo na tej płaskiej nie chciała i częściej się budziła, na normalnej, miękkiej jej wygodniej.

EWI współczuję zęba.. mi też właśnie się kruszy i boli niemiłosiernie :wściekła/y: Muszę w końcu zapisać się do dentysty, ale jakoś ciągle to odwlekam, chyba w poniedziałek jednak się zapiszę na wizytę prywatną :sorry2:

ixi gratuluję braciszka ;* śliczna kruszynka, no i Ty pięknie z nim wyglądasz :tak:

U nas po staremu :-D:-) od 8 dni mam męża i jestem mega szczęśliwa :tak: w sumie żadnej zmiany w naszym związku nie zauważyłam, ale po prostu ta świadomość, że mam męża jest super :-):tak: dostałam dzisiaj od męża bez okazji kwiaty.. normalnie aż się zdziwiłam, bo nigdy nie dostawałam, ostatnio też bez okazji dostałam perfumy.. P stwierdził, że o żonę trzeba dbać :-)
Zuzka dalej jest małym łobuzem, coraz więcej rozumie, coraz więcej mówi. Jak mnie zobaczy to mówi ładnie mama, rozumie już, że mama to ja :-) tak samo z tatą, babcią czy dziadkiem:-) W ogóle zauważyłam, że coraz więcej słówek zaczyna powtarzać. Jestem z niej taka dumna :-):tak::tak:

gratuluje:) Milo dostawac takie podarunki bez okazji:)

Daffi , Kasiu Julcia i Olek sa cudowni:)
Ixi kolczyki bombowe:)

my dzis wstalismy o 6:) i mlay juz ani myslal spc:) jestemsy juz po sniadanku i zaraz zbieramy sie do kosciolka:) u nas jest dzis dosc chodno bo trodzke ponad 10 st jak narazie:)

Hej
Dziewczyny super wyglądałyście na ślubie:-)
i fajne dodatki... ;)

fikusek u nas dzis tez zimno:dry: dzis jedziemy na male zakupy bo pampersy sie konczą i niewiem jak mam ubrać małego heh... :dry: no tak zeby 25 stopni bylo a nie od razu 15 ehhh

Wstawiam wam moje zdjecie z dodatkami.(4mies. ciąży) :-D
No i moje z Mikusiem:-) KAzdy mówi ze strasznie do mnie jest podobny. Do tego stopnia sie upodabnia ze jak mamusia byla mala miala taka blizne po lewej stronie brzucha i jemu samo z siebie to samo sie robi:-D hehe

Załączniki

• DSC00565.jpg
    DSC00565.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC02304.jpg
    DSC02304.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Łooo rany ile czytania było ;-)
Confounded, Elizka ja zaczęłam dziennikarstwo, ale zakończyłam z powodów finansowych ;-) teraz chyba zostanie mi polityka społeczna albo praca socjalna ;-) Na wczesnoszkolną też bym się chętnie wybrała, ale raczej nie przebrnę przez test predyspozycji do zawodu, bo słoń mi na ucho nadepnął i nie zaśpiewam komisji "Wlazł kotek na płotek" ;-):-D
Daff- Julka w ręczniku po prostu bomba :-) Jak tam koncert? ;-)
Umi ja ostatnio robiłam ogórki małosolne ;-)
Evi44- moje zęby trzymały się dobrze do 3 miesiąca. Teraz chodzę co tydzień do dentysty, bo prawie w każdym dziura :baffled::confused:
Kasiuch w końcu się odezwałaś nie tylko na swoim miejscowym wątku ;-) Gratuluję jedyneczki, a zdjęcie w wannie bardzo fajne.
Ixi ja teraz mam jakieś przeziębienie. Zapełniam pokój pustymi opakowaniami po chusteczkach;-) Upijam się syropem z cebuli i czosnku ;-) A tak to jak zwykle- straszę ludzi w kolejce w supermarkecie nagłymi Ałłłłla jak dostanę od Małej. :-D Kolczyki super. A trąbkę z Kozicy zadka chetnię bym na uchu nosiła ;-) NIestety spłukałam się na razie i nawet na przesyłkę mnie nie stać :rofl2::dry:

Do góry