reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia tez miałam w klasie 3 chłopaków a z 2 siedziałam :-p bo u nas potrójne ławki były i na niektórych lekcjach siedzielismy razem, albo mi spr z chemii pisali bo oni kumaci byli a ja z chemi taki matoł masakra:-p
Daff Nie miałam zgranej klasy były 3 grupy kujony i pupilki wychowawczyni zarazem czyli elita:-), i reszta podzielona na 2 grupy ja lawirowałam pomiedzy jedna a drugą taki jakis łacznik normalnie:-p ale fajnie było jak nie z jednymi to z innymi i zawsze cos sie działo:-)

reklama
hehe co do szkoly to ja nie tesknie nigdy nie przepadalam za nia:)

kochana na mnie mowili ze ja mam chorobe na szkole czy alergie na szkole! nie nawidzialm jej! ale w technikum inne czasy byly! mialam super kolegow i kolezanki! fakt chodzilam sobie jak chcialam od 3 klasy i teraz zaluje bo stracilam duzo czasu!
nie mowie ze nie wagarowalam bo wagarowalam:) zreszta 4 klasa niby typowo na nauke przeznaczona a nas klasowo wiecej nie bylo jak bylsimy.. robilismy impreze klasowa i tyle!
najlepsze wszyscy dookola wiedzielei ze 4A tu i tam sie bawi ale nikt z tym nic nie robil! ale mielismy np 4 osoby w kalsie ktore udawaly pozadne jak calej reszty nie bylo i przychodzili do szkoly chyba na zlosc nam... a tak naprawde byli mistrzami wagarow! po 200godz nieobecnych ale chcieli siwecic przykladem:)

Dziewczyny piękne zdjęcia:)

Życzę wam miłej niedzieli:)
Dziś będę miała gościa więc czasu na bb będę miała mniej ale zajrzę do was później:)
Pozdrawiam!!
agnieszko mam nadzieje z esie spotkamy bo my sie przenosimy do leicester:)

witam wieczorkiem. ja dzis opiekowałam sie 6 miesięczną Zosią bo siostra mojego K pojechała z meżem na większe zakupy a nam zostawili małą zebyśmy nabierali wprawy...;-) jejku jaka ona jest grzeczna. spała tylko pół godzinki, a tak to cały czas grzecznie sie z nami bawiła albo sama w łóżeczku i wcale nie płakała...:-) a później byłam u kumpeli na herbatce i cieście xD
Kasiuch u mnie dobrze Michaś mam coraz ciaśniej no i atakuje żebra bo jest odwrócony juz główką w dół. ja od środy ide do szkoły a czuje sie dobrze nie mam w sumie żadnych dolegliwości. najwiecej trudności sprawia mi zawiązanie moich ulubionych trampek; :-)
/vegas z Martynki to normalnie śpiąca Królewna hehe ;-)
confounded czas leci szalenie szybko choć dla mnie mógłby bardziej przyspieszyć.
umi lasencja z Ciebie :-)

czy nie wiecie przypadkiem co z clio jakoś cich bez niej może pojechała na porodówke??????????????????
o boze ja juz zapomnialam jak trudni sie btuy zaklada!!

Ja tu wazyłam jakieś 60 kg eh... to były czasy:-) 5 lat temu, kurcze ale ja juz stara
Zobacz załącznik 279266

misia widze ze ty masz tez niedosyt po koncercie?
umi teraz moim zdaniem wygladasz o niebo lepiej, i masz slicznego synka!:)

slicznie wygladacie, szczegolnie na 1 zdjeciu:) Alan robi swietne minki:D

Umi 175 jeszcze przejdzie ale mój wzrost to już przesada :-p a patyk to byłam przed ciąża jak przy tym wzroście 63 kg ważyłam :-p I też się staram ubierać młodzieżowo w końcu dziecko nam rocznika nie zmieniło :-p

I nie pojadę po recepty bo mój tata wziął legitymacje :crazy: nie graliśmy się ewidentnie :-p

edit:
Fikusek super szminka zawsze mi się podobał taki krwisty czerwony ale ja nie umiem używać szminek.
o z tymi szminkami to mam to samoo!

fikusek aaaaa takie buty:-p a ja mialam pytac co to za farba ze tak ladnie kolor wyszedł:-p
kolia laska z Ciebie nawet w ciazy ja nie miałam brzuszka ( tzn miałam ale tłusczowy do 7 miesiaca pod koniec mi żąćżął rosnąć ciążowy:-p)
hehe fajny podzial..tluszczowyi ciazowy usmialam sie:p

hehe co do szkoly to ja nie tesknie nigdy nie przepadalam za nia:)
zgadzam sie w 100%

u mnie tylko w goimnazjum bylo ciekawie ale liceum to istna masakra, tym bardziej ze mialam laciene a to dla mnie byla mordęga:/

witam sie.....ruszam jutro na zakupy w poszukiwaniu bluzki na wypad z dziewczynami z gimnazjum na piwko, dawno sie nie widzialysmy i ciesze sie ze je spotkalam!
mam nadzieje ze bedzie milo, wogole nie mam kasy a ogarnal mnie ostatnio szal zakupow...:/

ja też miałam łacine w drugiej klasie ale w sumie to tylko chyba raz bo z wychowawczynią wiec była godzina wychowawcza bo kiedys nas musiała opierdzielac za wagarowanie. nas to nazywaja w szkole zawodówka-human :-) zawsze we wszystkim na ostatnim miejscu szczególnie z frekwencją...ale kit z tym. też sa grupki wiadomo ale nie ma tak że ktoś sie z kimś wybitnie nie lubi, da sie coś ogarnąc szczególnie jak chodzi o impreze albo wycieczke żeby tylko na lekcjach nie być

Daff A Ty mnie chyba ignorujesz, co? Takie mam wrażenie. A co do Twojego wyglądu sprzed ciąży i po to fakt, po porównaniu różnica jest ale i tak nie wyglądasz źle, uwierz mi. Przypominasz mi kogoś na tym zdjęciu z teraz... ale nie wiem jeszcze kogo.
Ja to tęsknię za gimnazjum. Tam miałam równych kolegów, można było się powygłupiać i co nie tylko. Ile to razy z koleżanką im spodnie zdejmowaliśmy bo nosili się luźno aż w końcu nauczyli się paski nosić, he, he. Oni oczywiście w odwecie strzelali nam ze staników ale przynajmniej mogło się pożartować. A w technikum to też mieliśmy grupy. Lizusy, szaleńcy i nieuki przy okazji, cicho siedzący i kujony. No cóż ja byłam tym cicho siedzącym i kujonem zarazem, ale lizusy też potrafili mnie o pomoc prosić.
Umi Jejku, nie poznałabym Ciebie.

Ewi Na pocieszenie napisze ze rok później wyglądałam lepiej:-p

tez miała łacine nie lubiła jej ale Pater Noster do teraz umiem hihi... ale i tak mnie czesto na niej nie było bo albo była na pierwszej lekcji albo na ostatniej na 8 zdazyc nie mogłam bo miałam za daleko:-p ( 5 min spacerkiem) a na ostatnią mi sie nie chcialo bo głodna byłam:-p

kasiuch kiedy sie wyprowadzasz?

Daff A Ty mnie chyba ignorujesz, co? Takie mam wrażenie. A co do Twojego wyglądu sprzed ciąży i po to fakt, po porównaniu różnica jest ale i tak nie wyglądasz źle, uwierz mi. Przypominasz mi kogoś na tym zdjęciu z teraz... ale nie wiem jeszcze kogo.
Ja to tęsknię za gimnazjum. Tam miałam równych kolegów, można było się powygłupiać i co nie tylko. Ile to razy z koleżanką im spodnie zdejmowaliśmy bo nosili się luźno aż w końcu nauczyli się paski nosić, he, he. Oni oczywiście w odwecie strzelali nam ze staników ale przynajmniej mogło się pożartować. A w technikum to też mieliśmy grupy. Lizusy, szaleńcy i nieuki przy okazji, cicho siedzący i kujony. No cóż ja byłam tym cicho siedzącym i kujonem zarazem, ale lizusy też potrafili mnie o pomoc prosić.
Umi Jejku, nie poznałabym Ciebie.

jejku dlaczego uwazasz ze cie ignoruje? no przestan i nawet tak nie mysl.. napisz o co chodzi to sie poprawie.

a tego kogo ci przypominam lubisz chociaz? hehe moze wten sposob skojarzysz.;-)

Ostatnia edycja:
Umi Fakt, teraz wyglądasz lepiej. Z tymi włosami, z innym stylem ubierania itp.

Daff No nie wiem. Po prostu takie wrażenie odniosłam. Ja tu ci pisze jakie ćwiczenia możesz robić itp a ty jakbyś tego nie zauważyła:blink: A co do podobieństwa to kurcze cały czas myślę do kogo i coś mi świta ale wydaje mi się że lubię tę osobę wiec nie martw się, urazy nie będę miała za to tylko ze jesteś podobna :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Umi Fakt, teraz wyglądasz lepiej. Z tymi włosami, z innym stylem ubierania itp.

Daff No nie wiem. Po prostu takie wrażenie odniosłam. Ja tu ci pisze jakie ćwiczenia możesz robić itp a ty jakbyś tego nie zauważyła:blink: A co do podobieństwa to kurcze cały czas myślę do kogo i coś mi świta ale wydaje mi się że lubię tę osobę wiec nie martw się, urazy nie będę miała za to tylko ze jesteś podobna :-D

jha przeczytalam o tych cwiczeniaj cwicz i chudnij i patrzama w googlach na nie. dzikeuje ci za podpowiedz. i nie mysl wiecej ze cie ignoruje bo to nie prawda :-)

Do góry