Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zagladam nie zagladam, tak skrobiecie zze nie nadzam!!! no K niebawem wyjezdza, olus zdrowy na szczescieKasiuch a ty gdzie sie podziewasz?? tak rzadko tu zaglądaszja się posuwają sprawy z wyjazdem i jak Oluś??
jak wy ślicznie wyglądacie ciężko mi wybrać zdjęcia najfajniejsze każde jest innym etapem hehe
MASAKRA!!!
Na szczescie tylko z dwóch stopni (juz kiedys tak spadłam ale bolało godrzej i nie moglam oddychac...) teraz za to bolą mnie obie rece i plecy na dole...
no do jasnej ciasnej ten dom jest jakis pechowy! nigdy wiecej domu z schodami! brak slów... dobrze ze tu nie bede mieszkac do konca zycia...

wrrrrr.............. ojej i kto by pomyslal ze masz z tym problem,taka szczupluta jestes. Mi lekarz tez zalecil badanie na cholesterol i mam w normie a wygladam na taa co by miala problem.a zagladam nie zagladam, tak skrobiecie zze nie nadzam!!! no K niebawem wyjezdza, olus zdrowy na szczescie
MASAKRA!!!
witajcie ja mam zbicie, bo odebralam dzis wyniki krwi i poziomu cholesterolu i mam za wysoki, i nie dostane tabletke antymusze isc we wtorek do ginki jesczze z nia pogadac bo nie przestrzegalam diety i dlatego mam taki wysoki cholest. :/
yh....
Elizka ja też spadam zazwyczaj w miejscach publicznychzwykłe schody nie śliskie ale ja się potykam
zawsze staram sie barierki trzymać
biedna ty poobijana
kupiłam naklejki do pokoju Alexa NAKLEJKI NAKLEJKA ZESTAW XXL ZWIERZĄTKA 90x70
Kochana faktycznie rzadko tu bywasz, ale mi i tak zapadłaś w pamięci dzięki imieniowi. Nie będę wnikała w szczegóły, ale to imię baaardzo dużą rolę odgrywa w moim życiu i co sobie myślę o tej Pannie to zaraz widzę Ciebie hehe. Może napisz coś więcej o sobie i Kubusiu.
Co do bikini ja lubię w nim chodzic=) mam parę rozstępów na brzuchu, ale to pikuś. Mam za to Martynkę =)
. Moze to swiadczyc o tym ze ciaza dle mnie nie byla czyms wstydliwym czy jakas przeszkoda, jedynie co musialam zmienic szkole, bo w tej do ktorej wczesniej chodzilam ciaza to cos zakazanego
. Zanim zaszlam w ciaze zareczylam sie
z K, a teraz (jak widac po suwaczku) czekamy na nasz slub
. Moj synek wiele zmienil w moim zyciu, zmienily sie priorytety
. Na dzien dzisiejszy jestem szczesliwa mama, jeszcze narzeczona i niedlugo studentka czego bardzo sie obawiam
.