reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam my wczoraj na grzybach bylismy:-) od 7 do 12 o 12 juz w domu bylismy i do 24 zabawa z grzybkami eh:-) ale jaki zapach mhh:-p
Wie ktos cos o ixi?

Heja :) dziękuje za miłe słowa :))

Dobrze ze koleżanka i jej malec się dobrze czuja !:)szkoda ze ixi nie daje znaków życia:( ale napewno wszystko jest w jak najlepszym porzadku :)

Życzę zdroweczka dla dzieciaczkow :*

Hej Dziewczyny
U mnie nocka.... hmmmm no cóż mogłaby byc lepsza ale nie narzekam.... Mój sobie wzioł dzis wolne juuuuppiiiiii :):):) nie jestem sama....
Za to wczoraj teściowa Sebusia wzieła do siebie i dzis znów kaszle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie poszliśmy na kontrole bo nie ma sensu... dalej musimy sie leczyc :-:)-:)-:)-(

Co z IXI mam nadzieje że u niej w porządku..... Misia oby malutki zaczoł przybierać na wadze szybciutko :):):)
Clio na porodówke szoruj......
edit.
Daff co Cie tak zdenerwowało z samego rana???? Ciesze sie że malutkiej już choc troche jest lepiej

Ostatnia edycja:
Witam my wczoraj na grzybach bylismy:-) od 7 do 12 o 12 juz w domu bylismy i do 24 zabawa z grzybkami eh:-) ale jaki zapach mhh:-p
Wie ktos cos o ixi?

ja tez bylam wczoraj na grzybkach ale mi tam niepotrzebne do jedzenia... ja tam to tylko kurki w sosie i to wszystko.
wiec sprzedalam swoje grzybki. zarobilam 40zl;p;p;p

Patrycja nie mam pojecia po prostu jakis taki zly humor mam...
wiec ie zbliza sie nie ublagalnie koniec wrzesnia nie wiem co to z nami teraz bedzie i juz chyba nerwowoka mi sie wlaczyla.

Daff ja sosik tez lubiłam ale ja z kolei kocham maślaki:-p a reszte zamarynowałam i susze:-)
pati a c ona z nim robila ze aszle moze ma na cos uczulenie?

Daff a co bedzie jak sie miesiąc skończy??? bo nie wiem o co chodzi :////
Umi nie mam pojęcia.... ale juz nie miał kaszlu przez 3 dni a tu wystarczyło kilka godzin z babcia...., Oh....

Daff a co bedzie jak sie miesiąc skończy??? bo nie wiem o co chodzi :////
Umi nie mam pojęcia.... ale juz nie miał kaszlu przez 3 dni a tu wystarczyło kilka godzin z babcia...., Oh....

wynajmujemy mieszkanie od lutego to juz w sumie nasza 3 przeprowadzka od 2 lat na wynajmie i teraz gosciu sprzedal mieszkanie i pwoiedzial ze do konca wrzesnia musimy je opuscic.
nic innego na wynajm nie mamy w miare taniego.....
a z kredytem tez nic sie nie rusza.
staramy sie wziac kredyt i kupic sobie mieszkanie.
no i zaraz przyjdzie dzien wyprowadzki i nie wiem gdzie pojdziemy.

reklama
mam pytanie na jutro już ;D

Mianowicie, dzisiaj po drzemce, jak leżałam jeszcze na boku, poczułam takie delikatniutkie ruchy... I tak jest już od kilku dni, ale dzisiaj były bardzo wyraźne... Wiem, że to może były ruchy jelit ale strasznie mnie to poruszyło...

Więc moje pytanie takie: kiedy wy poczułyście ruchy dziecka ??
od 17tc czułam, stopniowo były coraz częstsze i mocniejsze:-) zwłaszcza jak zjadłam coś słodkiego lub jak balsamowałam brzuszek;-)

ja mam dom posprzątany, pranie poprane i na suszakach się suszą, Malutka wybawiona i najedzona usnęła, ja się okąpałam, mam chwilę dla siebie. Za jakieś 2h jedziemy w 3kę do szwagierki zawieźc parę rzeczy Majce po Martynce=) Bo tam jej dajemy co nie cos po Małej=)

Poza tym kolejna kiepska noc za nami, Mysiątko budziło co godz mniej więcej. Na nogach od przed 7. Pewnie zęby idą bo cóż by innego.

Ostatnia edycja: