Daff dobrze ze z Juleczką lepieja jakie plany na dziś??
a jeszcze nie wiem jakie plany. posprztalam sobie i sie nudze. ja mam jakos kiepski dzien.
ogólnie to zły humor strasznie mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daff dobrze ze z Juleczką lepieja jakie plany na dziś??
Witam my wczoraj na grzybach bylismy:-) od 7 do 12 o 12 juz w domu bylismy i do 24 zabawa z grzybkami eh:-) ale jaki zapach mhh
Wie ktos cos o ixi?
Daff a co bedzie jak sie miesiąc skończy??? bo nie wiem o co chodzi :////
Umi nie mam pojęcia.... ale juz nie miał kaszlu przez 3 dni a tu wystarczyło kilka godzin z babcia...., Oh....
od 17tc czułam, stopniowo były coraz częstsze i mocniejsze:-) zwłaszcza jak zjadłam coś słodkiego lub jak balsamowałam brzuszek;-)mam pytanie na jutro już ;D
Mianowicie, dzisiaj po drzemce, jak leżałam jeszcze na boku, poczułam takie delikatniutkie ruchy... I tak jest już od kilku dni, ale dzisiaj były bardzo wyraźne... Wiem, że to może były ruchy jelit ale strasznie mnie to poruszyło...
Więc moje pytanie takie: kiedy wy poczułyście ruchy dziecka ??