C
clio87
Gość
zobaczymy jak u mnie będzie ale niech sie już urodzi ;D hihi a gdzie jedziecie na zakupy??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na targ do Tychów =) jeszcze jutro do gin po recepty, też Tychy=) na tym targu od lat dżinsy kupuję, 3 lata mają świetny stan=) zadowolona jestem. W P-nie mały wybór wg mniezobaczymy jak u mnie będzie ale niech sie już urodzi ;D hihi a gdzie jedziecie na zakupy??
targ jest byyyczny. Masę super ubrań, pełno tych wszystkich sklepików z ubraniami, nawet jest pasaż handlowy, tam też ubrania są. Na targu również zoologiczny sklep a na końcu stragany z owocami i warzywami. Ładnie oddzielone od tematyki ubraniowej.no to trzeba sie kiedyś wybrać nie byłam tam nigdya co tam jeszcze maja??
tu raczej nie ma limitów osób hehe=D witamy=)Hej jestem tu nowamozna sie jeszcze przyłączyć?