reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff dobranoc:*

lenka no to chociaz spokojnie sie bawi:-)
Moje dzieciaki juz spia wszystkie:-)
a ja ide zajrze do garazu,zobacze moze rozpale w piecu bo jakos chlodnow domu jest;] przepale chyba...
nie piszcie duzo....:dry:

Eliza to NIEMOŻLIWE hahahahhahha

obrze Kobietki ja też już uciekam.... dzieci trzeba położyć spać .... Dobranoc i do jutra..... No to jutro bedzie troche nadrabiania hahahaha buźka papapapapa

Ostatnia edycja:
Paulqa mój tez pojechał do kumpla i zaginoł.....Ci faceci

Ooooo ku mojemu zdziwieniu przyszedł przed chwilą oznajmiając mi że jedzie jutro na ryby i mam mu narobić kanapek phie
mamy cichy dzień dziś, i ja MAM mu jutro rano robić wałówe na ryby. śmiechu warte, ci faceci to są naprawdę niemożliwi czasem... poszedł z psem na spacer przynajmniej :-)

dobranoc Daffi i dużo zdrówka

o przegapiłam :-D Witam nową mamusię :-D

i zgadzam się z Wami jak brzuszek rośnie to taka radość a potem kopniaczki choć pod koniec troche boleśnie bywa :sorry:

lolkak wiesz co tak napraawdę do niedawna strasznie zaprzątałam sobie tym głowę i zastanawiałam się co to będzie co to będzie... strasznie mi to spokoju nie dawało i tak zbierałam info o szpitalach itp, no ale co poród to inna historia i doszłam do wniosku że chyba skończę z tym zadręczaniem siebie i swoim "tragicznym" porodem, bo tak do tej pory wyglądał on w mojej głowie, ale odpuszczam będzie co ma być, sfiksowałabym chyba gdybym dalej szukała i szukała i zastanawiała się który to szpital jest najlepszy a który najgorszy :-)

A TY???

reklama
Mokotów ;-) ja mam pod nosem szpital na Wołoskiej MSWiA, no i Madalińskiego niedaleko też, chciałam iść do SzR na Madalińskiego, ale mój A miał tak urlop że kolidowało to z rozpoczęciem 'nauki' a teraz to już raczej za późno, choć wiem że gdybym chodziła do SzR to miałabym zapewnione miejsce, a tak z "ulicy" moga mnie odesłać gdzieś indziej.
Bielańskiego nawet nie brałam od uwagę ;) ewentualnie jeszcze Bródnowski gdyby się zdarzyło że akurat będę na odwiedzinach u mamy i babci :)

a gdzie ten szpital jest? bo nie wiem czy mi się dobrze wydaję ;)

Do góry