reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wyszłam na chwilę do kuchni i jest co nadrabiać.
Adas majsterkuje i ani mu się śni iść kąpać i spać...Nie wiem co dziś z nim jest,ale cały dzień uśmiechnięty.
to dobrze że sie bawi mam nadzieje że goraczka już nie wróci :tak:
paulqa no to super ze tak łatwo wszystko przechodzisz:-)
patrycja hehe, jak sie ciesze ze nie jestem na diecie <jem> :-D
No wiesz Ty co...... głodna jestem :-D:-D:-D:-D
to chyba dobrze jak zaciesza cały dzień ;-) jest piątek pozwól chłopakowi trochę polatać ;-)

Moje chłopaki leżą na kołderce na ziemi i wygłupiaja sie.... Kuba bije Sebe plastikowym młotkiem w głowe a jaki śmiech jest przy tym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja na początku miałam tylko mdłości, od 8 tyg rzygać mi się chciało i rzygałam prawie codziennie rano :-) a później już stopniowo coraz rzadziej aż w końcu skończyło się na tym że wymioty tylko występowały w czwartki :-D

może ja już skończę bo skoro tak o jedzeniu rozmawiamy to chyba się źle wstrzeliłam z tymi dolegliwościami :-D

Ja tam miałam o każdej porze dnia i nocy ;-) Jedyne co na chwilę pomagało to krakersy ;-)

ja zawsze na zime przybierałam dodatkowo od 3 do 5 kg... :-) w tą zimę tak jak przybrałam tak już się później odchudzać na wiosnę tym razem nie trzeba było bo okazało się że dzidzia w brzuszku :-D jak miło nie musieć się martwić że tu i tam za dużo, w końcu kobietom w ciąży można wybaczyć te pare kg więcej ;-) i to jest ekstra ;-) oczywiście racjonalna dieta jak najbardziej żeby nie było :-D

ja zawsze na zime przybierałam dodatkowo od 3 do 5 kg... :-) w tą zimę tak jak przybrałam tak już się później odchudzać na wiosnę tym razem nie trzeba było bo okazało się że dzidzia w brzuszku :-D jak miło nie musieć się martwić że tu i tam za dużo, w końcu kobietom w ciąży można wybaczyć te pare kg więcej ;-) i to jest ekstra ;-) oczywiście racjonalna dieta jak najbardziej żeby nie było :-D
oj tak, w ciąży pierwszy raz w pełni akceptowałam swój brzuch=D

Laski ja sie zegnam! mam taki katar na wieczor ze szok. kicham jak oblakana... wszystko mnie boli zwlaszcza glwa. czas na odpoczynek bo dzi odpoczywalam tylko ciut przy kompie i podczas obiadu.
buziaki slodkich snow:)
do jutra:*:*:*:*:*

ja zaraz będę walić wałkiem po głowie swojego A... bo poszedł do kolegów i zaginął...
ale jakoś jak siedze i piszę sobie tutaj to nawet mi to bardzo nie przeszkadza :-D
może nie wracać :-D przynajmniej łóżko dla siebie będę miała :-D

reklama
Do góry