reklama
ja na początku miałam tylko mdłości, od 8 tyg rzygać mi się chciało i rzygałam prawie codziennie rano :-) a później już stopniowo coraz rzadziej aż w końcu skończyło się na tym że wymioty tylko występowały w czwartki
może ja już skończę bo skoro tak o jedzeniu rozmawiamy to chyba się źle wstrzeliłam z tymi dolegliwościami

może ja już skończę bo skoro tak o jedzeniu rozmawiamy to chyba się źle wstrzeliłam z tymi dolegliwościami

Serduszko1
Fanka BB :)
Daffi tez sie ciesze 
Juz myślałam że bedzie tu pustooooo a tu prosze nie zdąże posta napisac a tu nowe posty do czytania 

dziewczynki przepiekny ruch sie tutaj zrobil![]()
to prawda aż nie wyrabiam się z czytaniem i odpisywaniem :-)
Liza
Fanka BB :)
paulqa no to super ze tak łatwo wszystko przechodzisz:-)
patrycja hehe, jak sie ciesze ze nie jestem na diecie <jem>
patrycja hehe, jak sie ciesze ze nie jestem na diecie <jem>

Wyszłam na chwilę do kuchni i jest co nadrabiać.
Adas majsterkuje i ani mu się śni iść kąpać i spać...Nie wiem co dziś z nim jest,ale cały dzień uśmiechnięty.
to chyba dobrze jak zaciesza cały dzień ;-) jest piątek pozwól chłopakowi trochę polatać ;-)
Ja jakoś też się nie ograniczam z jedzeniem. Ale codziennie kontroluje wagę. Jak przytyje to zacznę myśleć. Narazie o dziwo po porodzie nie przytyłam nawet kilograma.
Ja od połowy ciąży męczyłam się ze zgagą. Jak o tym pomyśle to aż ciarek dostaje. To było okropne.Byłam też wrażliwa na zapachy. Nie tknęłabym kiełbasy smażonej. Wogóle nie mogłam smażonego jeść. A wymiotowałam tylko na samym początku parę razy.
Ja od połowy ciąży męczyłam się ze zgagą. Jak o tym pomyśle to aż ciarek dostaje. To było okropne.Byłam też wrażliwa na zapachy. Nie tknęłabym kiełbasy smażonej. Wogóle nie mogłam smażonego jeść. A wymiotowałam tylko na samym początku parę razy.
reklama