reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NO NARESZCIE ALEX PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA...... GRATULUJE!!!!!!!
A my po popołudniowej drzemce... czuje sie jakby lepiej...
Mój za to kostke skręcił :((( i leży obolały :((((

reklama
pomagał teściowi..... i źle stanoł na schodach i runoł... kostka cała napuchnieta i do lekarza nie ma mowy żeby poszedł.... cały on.

No na pewno go boli... odkad wrócił od teścia nie rusza sie z łózka..... a noga dalej napuchnieta :////
Nic Kobietki uciekam do sklepu i na spacerek.... postaram sie być jeszcze wieczorkiem :) miłej niedzieli :):)

pomagał teściowi..... i źle stanoł na schodach i runoł... kostka cała napuchnieta i do lekarza nie ma mowy żeby poszedł.... cały on.
heh faceci... moj tez cos zrobil sobie z noga i nie poszedl 3 dni do lekarza , a potem to juz naprawde go bolało i poszedl i mial zwolnienia tydzien zakaz chodzenia, antybiotyk i masc na ból...:dry:

Ja własnie napiekłam naleśników:) Miki spi juz 1h, nakarmiony, pewnie juz na noc pospi :-) no i w nocy bedzie albo zryw albo nad ranem i bedzie chcial gadac:-D

reklama
Mój chętnie korzysta z kontuzji ;) zawsze jakies zwolnienie na kilka dni wycygani ;)

poza tym nieszczęsny rybak wrócił.... z podkulonym ogonem ;] jak zwykle... do babci mamy razem jechać we wtorek... także tak... spadam już od laptopa na dobre, malutka dokazuje dziś jak nie wiem:) idę pozmywać, powiesić pranie i obejrzeć coś w TV.

Buziaki życzę dobrej nocki wszystkim :):*

Do góry