reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej...
Ostatnio mam dużo na głowie i dlatego mnie nie było tyle czasu :( ... Przepraszam...

Zostało 13 dni do ślubu i zaczęła się mała stresówka, ale jest ok... nie narzekam...
Jutro przymiarka sukni ślubnej i mam nadzieję, że będzie ok...

Co do bobaska, to w środę mam wizytę i mam nadzieję, że lekarka mi powie, że wszystko dobrze się rozwija...

Co do mnie, to mam problem i nie wiem jak go rozwiązać... Od ponad tygodnia boli mnie w tyłu w pasie (na plecach) po prawej stronie... Od dwóch dni boli, jak chodzę, i nie jest to ból taki, że mnie rwie itp ale tak jakby był ucisk i nie wiem czy to czasem nie nerka... Rano dzisiaj bolało mnie z lewej ale szybko przeszło... Co to może być ?? Wizyta dopiero w środę :(

Kiniorek mi też się czasem zdarzały takie bóle, ale one są normalne w ciąży o ile nie rwą niesamowicie i nie trwają wiecznie=* macica Ci się rozrasta i ma prawo pobolewac tu i ówdzie. W środę jeszcze popytaj lekarza.

Nasza córa dzisiaj miała pełno atrakcji i teraz zasnąc nie umie.. 40min próbuje i nic.. ale padnięta niesamowicie jest. Ja żeby nie byc bardziej rozdrażniona to męża zatrudniłam do usypiania. Rzaaaaaaadko usypia Małą to dzisiaj niech przejmie pałeczkę /coś ciańko idzie../

Ostatnia edycja:
Vegas no mam nadzieję, że przejdzie, ale to nie boli mnie tydzień a już od około 2,5 tygodnia... A nie jest coraz lepiej a coraz gorzej... Taki ucisk i jest to troszkę utrapienie dla mnie jak chodzę po schodach (bo mieszkam na 2 piętrze, w szkole też mam 2 piętra) i po prostu trudno mi się wchodzi...

No tak myślałam, że clio urodzi:-) Serdeczne gratulacje:-)!!!!!!!!!!
lolkak czas na Cieie ( wyacz ale nie chodzi mi na klawiaturze druga litera w alfaecie:/)

o jak tu dziś wieczorkiem pustawo... czyżby każda spędzała go z rodziną i telewizorkiem ???? ;-)
mój właśnie pojechał do domu, bo ja sie miałam wcześniej kłaść ale zapomniałam ze do szkoły mam dopiero na 10 ;-)

reklama
Do góry