reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo, co z Ciebie leci? A może Ty już naprawdę rodzisz?? Może zadzwoń na taxi i uderz do lekarza? Żeby się nie okazało, że nagle złapią Cię tak silne bóle, że nie zdążysz do szpitaala:szok:. To już nie przelewki:no:. Uważaj na siebie i pisz nawet i monotonnie:-D. Żebyśmy wiedziały, jak się czujesz itd:-).
Femme fatal, nie denerwuj się, wiadomo że nie napisałaś, że sex to podstawa związku, ja chyba zrozumiałam co miałaś na myśli i myślę podobnie. Ale to jest tylko internet, i każdy to co czyta interpretuje sobie inaczej:tak:.
Oleńka, witaj:-).

reklama
Ala spi a Lucja oglada bajke ,zreszta ja tyko na chwileczke bo zaraz zabieram sie za obiad :-)

Zywa nom wesolo jest ale mnie juz powoli glowa zaczynala bolec odtych piskow i krzykow :crazy:

Asiowo a ja Ci radze pojechac do szpitala !! !! piszesz ze cos leci wiec to moze wody ? :confused: ja bym wolala nie rezykowac , zawsze lekarz zbada i powie co jest grane .... moze akurat rodzisz ? :happy: a jak cos to Cie przeciez odesle do domq ;-)

Polna, co masz na obiad? Tyu zawsze masz coś dobrego;-), a ja 2 dni byłam bez obiadu, dziś tylko do 15 w pracy to może wreszcie zjem coś ciepłego:tak:.
Asiowo, jedź do szpitala, mówię Ci:tak:.

A ja właśnie wstałam, jem śniadanko ale pewnie i tak sie zaraz położe bo spać mi sie dalej chce... U mnie chłodno i deszczowo ale niech sobie deszczyk pada, mi on nie przeszkadza, a i w końcu jest czym oddychać i nogi mi nie puchną :-)
Polnano to dostaniesz w kość od dzieciaczków... HI HI HI... dalej maluchy dajcie czadu :-):tak::laugh2::-p
Madziu ja powiem tylko tyle że trzymam kciuki za twoją odpowiednią decyzje... A doradzać już nie będe bo widze że masz w pobliżu osoby które dobrze Ci podpowiadają...
Oleńka eh... takie sny są cudowne... Mi też sie wiele razy śniła moja dzidzia... w sumie zawsze chłopiec ale ostatnio (wczoraj albo przedwczoraj) dziewczynka :) ale wszyscy sie ze mnie śmieją że lekarz mnie okłamał i że bliźniaki będą i że to dlatego bo kopie nawet za dwoje :-p
Madzik ja miałam wczoraj wieczorem ochote na baraszkowanie ale jak zobaczyłam jak ten gnojek sędzia karniaka zagwizdał, to mi sie odechciało... No ale może Austria wykupi go na mecz z niemcami to będziemy mieli jeszcze szanse :p

Tak wogóle czy któraś to widziała?:wściekła/y::angry::no::crazy::szok:

czop mi wypada, bo galareta ze mnie wyleciała... a tak to leci, bo chyba zwieracze mi puszczają...:baffled: wątpie czy to wody... Myślę, że bym poznała... Nie chce sie nakręcać, z reszta sama czuję, że sie jeszcze pomęcze...:zawstydzona/y:po prostu wpadłam w jakąś deprechę i nie mam na nic ochoty... :sad: w razie czego do szpitala zdąże dojechać, ale to na pewno nie czas... :no2:

Asiowo ty tu głupot nam nie opowiadaj tylko jedź na kontrole do szpitala!!! Snoopy też twierdziła że to jeszcze nie czas a jednak to był ten czas... Skontrolować nie zaszkodzi, a jak cieknie to mogą być wody a i dzidzia może cie zaskoczyć i wyskoczyć że telefonu do ręki chwycić nie zdążysz... więc pakuj sie z brzucholem do taxi i rura do szpitala... Tam ci powiedza czy to to a jak będzie nie to to do domku sobie wrócisz...

A ja dzisiaj setny dzień na zwolnieniu chorobowym... A jeszcze ponad sto przedemną... zanudze sie tutaj... Wiem że jeszcze mam czasu a czasu ale czy któraś z was orientuje sie jak sie zasiłek rehabilitacyjny załatwia i ile go jest? HELP ME

Ostatnia edycja:
Kasia, ja to widziałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Asiowo, mi wypadł czop 2 tygodnie przed porodem:-p, ale czasem to też jest oznaka zbliżającego się wielkimi krokami porodu. Przemyśl to, bo może rzeczywiście rodzisz, to że nie masz silnych skórczy o niczym nie świadczy. A pojedziesz, zrobią KTG i będziesz wszystko wiedziała. Może odeślą Cię do domu, ale będziesz wiedziała co jest grane:-).

Aniu to skandal prawda...? Jak dla mnie to ten mecz jest wygrany... Wzieli sie ładnie do roboty to ich su...syn załamał... Wyjść z grupy szans i tak nie mieliśmy a ten mecz i tak wygraliśmy jak dla mnie... Tzn szansa nadal jest... Ale to już trzeba dużą gotówką dysponować :p tak jak austria przed wczorajszym meczem :wściekła/y:

Ahoj!:)

Asiowa jak to napsiała Kasia rura do szpitala! (rozwalił mnie ten tekst:D:D)

Kasia jak mi ciesnienie podskoczyło przy koncowce tego meczu no szok! Zirytował mnie ten sedzia jak nie wiem, az K mnie wyganiał z pokoju bo powiedział ze za bardzo sie tym meczem przejmuje... a to nie moja wina ze ja zagorzały kibic jestem:) hihi

Jak wam kobitki mija dzień??
Co dzis na obiad?

Kurde tak jakoś nudno w domku, ale juz wole w domku siedziec niz w szkole...:):)

buśka:)

reklama
Zywa ja juz pisalam ze robie mlode ziemniaczki,salat z zielonej salaty i ogorkiem a dotego rybka-filet z mintaja w mojej panierce :-)
wlasnie skonczylam ziemniaki a Lucja salate,zaraz biore sie za filety !!!!

Kasia ja sie znam conieco o zasilku pielegnacyjnym :nerd:
a co do meczu to logiczne ze austria przejcie dalej nawet nie dlatego ze ma kase ale jest wspolgospodarzem , taka to juz polityka sportu jest :laugh2:
zreszta ja pilki noznej nie lubie !!

Do góry