reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No więc wszystko jasne:-p Ja akurat nie jestem zła i rozumiem Was.Ten wątek jest po to żeby były tam osoby,którym ufacie...Mam nadzieję,że do nich dołączę:) Zanim będzie tam 300 stron,bo znów nie będę temacie:-p Staram się jak mogę nadążać za Wami choć pewnie jeszcze trochę mi to zajmie;) Będę pisać jak często się da,ale ogólnie nie często wchodzę na forum,bo rzadko kiedy mam do tego okazję.W ten weekend nawet Was nie podczytywałam,bo mój mężuś miał wolne i w końcu mogliśmy spędzić czas razem,a nie tylko obok siebie:tak: Zawsze ze wszystkim się spieszymy,bo wiecznie brakuje czasu...W tą sobotę byliśmy na dyskotece,wszyscy troje-ja,mąż i nasza fasolka:-) I chyba jej się podobało,bo czułam się świetnie:) Wytrzymałam aż do 1:00:-p

reklama
Femme fatale to zależy o czym piszesz z jednym a o czym z drugim:-p Od razu tam wstrętna...Zdaje Ci się:-p

To jaki jest wyniki meczu bo mi sie tv nie chce wleczac :rofl2:

ANIA2608 a wogole w ktorym tygodniu jestes ?? i jak mozesz wstaw suwaczek ;-)

nie no z ex oschle gadam żadnych takich świru miru nie ma mowy :-) tylko tak po prostu ;-) nie mam zamiaru się do niego zbliżać na pewno ... :-)

Polna 0:0 póki co po 1 połowie

Polna moja fasolka ma 15 tygodni i 4 dni:-)
Femme fatal jak oschle to może być:-p Pogadać zawsze można.Tylko żeby później nie było tak,że nie będzie chciał Ci dać spokoju...A jak tam z twoim obecnym???

Polna moja fasolka ma 15 tygodni i 4 dni:-)
Femme fatal jak oschle to może być:-p Pogadać zawsze można.Tylko żeby później nie było tak,że nie będzie chciał Ci dać spokoju...A jak tam z Twoim obecnym???

reklama
Do góry