Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,a potem się tylko cieszyłam z tego,zobaczysz dzidzia wszystko zmienia ja z moją mamusią i tatkiem mamy teraz takie układy,że hej 

.

,tak powiedziała mi lekarka dzisiaj i jestem mega szczęśliwa,tzn nie tak do końca bo niestety przenieśli nas na salę gdzie leżymy z takim chłopczykiem Aleksandrem Stevensonem 

musisz być twarda to mała też lepiej to zniesie

Asiowo rozpakujesz się Ty w końcu??![]()
ja juz nie mam do niej sił

u mnie poskutkowal masaz szyjki - nie polecam
myslalam, ze ducha wyzione.. nawet moj gin do mnie wtedy mowi : jak chcesz to przeklinaj
.. trzymam kciuki

)Pod koniec było juz ciężko chodzić i ułozyć się wygodnie na łóżku.Codziennie miałam monitorowane skurcze więć nadeszła wielka sobota 22 kwietnia miałam robione ktg a tam skurcze regularne na 60-70-90 % a ja nic zero bólu wzieli mnie na badanie-lekarz stwierdził że wczoraj rozwarcie było na opuszek palca a dzis na cały palec więc ze akcja się rozkręca, wzieli jeszcze mnie na usg i stwierdził lekarz ze wszystko ok i spytał się czy chcę dziś urodzić, a ja sobie w myślach mowiłam jutro wielkanoc chciałabym miec gosci ale tez mam dość leżenia w szpitalu i mu odpowiedziałam ze nie miałabym nic przeciwko- więć lekarz powiedział prosze przygotować się do cesrki. Że będzie cesarka to wiedziałam od poczatku bo były źle ułożone jedna miednicowo druga poprzecznie. Zadzwoniłam do męża i płaczac powiedziałam mu że idę rodzić. Przez godzinę leżałam na porodówce i patrzałam czy skórcze sa takie same i modliłam się aby tylko nie wróciła na patologie.Na porodówce pielegniarka włozyła mi cewnik-myślałam ze ja udusze tak mnie zabolało łzy mi poleciały. Potem zawieźli mnie na sale operacyjna uśpili mnie-miałam narkozę ogólną. Jak się obudziałam to pierwsze moje słowa były czy dzieci sa w inkubatorach ale usłyszałam ze nie bo wszystko jest ok.Pocesarce czułam się okropnie strasznie mnie bolało nie mogłam chodzić, i do tego macica nie chciała mi się odkurczac i lekarz naciskała mi na brzych z całej siły-bolało
.Myslałam sobie ze tak cierpiałam po cesarce przez to że nie czułam żadnych bóli przed porodem. W wielkanoc miałam gości oczywiście- mąż tez przyjechał
I tak wygłądał mój poród