reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Chwilami, ja się zmagam z nerwicą od 15 roku życia, odkąd zmarł mój tata, czasem sobie wmawiam że jest ok i że to tylko nerwy i mija, czasem mam taki atak, że nie potrafię nad tym zapanować, tak jak przedwczoraj. Każdy lekarza mi mówi, że to nic poważnego, tylko nerwy, ale czasem te tylko nerwy strasznie utrudniają życie:wściekła/y:.
Oleńka, nie mów tak, to w końcu Twoja mama, a co? Jak urodzą jej się wnuki i się zmieni jej nastawienie to zabronisz jej widywać się z Twoim dzieckiem? No i zobacz, w tym samym czasie obie córki zaszły w ciążę, i to w młodym wieku, Ty bez śłubu, zrozum ją, to ją przerosło:tak:. Daj jej czas;-).
Polna, owszem u nas jest dużo dzieci, ale głównie starsze, które z Hania nie chcą soię bawić:no:. Taka maluda im tylko przeszkadza, bo wszystko chciałaby im zabrać itp. A dzieci w jej wieku nie ma:-(.

reklama
firanka - bidulko 3maj się !

ania_zywa - jej żywa spokojnie tu na forum ja Cię kojarzę jako ciągle uśmiechniętą silną babeczke a tu takie coś !? nie denerwuj się tak będzie dobrze ! :*

patipaula - Witamy :)

oleńka19 - :/ beznadzieja nie rozumiem takich rodziców ...

Chwilami - ja też taka byłam przez pierwsze miesiące na początku też robiłam badania bo nie wiedziałam o co chodzi i anemia wyszła i na nią zwaliłam a okazało się że anemia była bo była ciąża :-p

A ja dzisiaj mam humor adekwatny do pogody ... czyli deszcz i grzmoty ... :/ wszystkiego mam dosyć do tego wszystkiego zorientowałam się że przez 3-4 dni prawie nic nie jadłam... nie mogę mam taki mętlik stresy że nie mogę jeść...:-( :/

FemmeFatal, bo ja z natury jestem taka, jak mnie kojarzysz:-D. Ale czasem coś pęka i trzeba się uwolnić od zmartwień, później się znów przez jakiś czas wszystko we mnie kumuluje itd:-p:-D. Także spoko spoko, już mi lepiej:laugh2::rofl2:.
A Ty też widzę jakiś dołek, i proszę mi tu jeść ładnie, bo musisz wykarmić to stworzonko tam w brzuchu:-). A dzidzia czuje jak ty jesteś smutna, także głowa do góry:-).

Ja to w ogóle nawet nie wiem czy smutna jestem ?!:/ zmartwiona... bardzo bym chciała robić rzeczy których robić nie mogę i to mnie męczy :-( a zaraz idę zrobić sobie naleśniki bo wiem że dzidzia musi jeść :-p a ja znowu schudłam :/ zamiast tyć to chudnę :/ w ogóle słyszałam że z 1,5 kg na miesiąc powinno się tak tyć co najmniej a ja przytyłam z 3kg ogólnie przez ciąże :/ to bardzo źle ?

Napewno wiele dziewczyn chciałoby mieć tylko 3kg na plus na półmetku ciąży.. Ale w Twoim przypadku bardziej chodzi o chudnięcie a nie o przybieranie.. Dlatego ważam, że powinnaś mniej się zamartwiać, no ale łatwo powiedzieć, wiem coś o tym:-p.

Ania-zywa może i masz troche racji, ale mi sie wydaje ze to przesada. Mowiać mi ze sie mnie wstydzi bo nosze w brzuszku maleństwo to gruba przesada!!! ona chyba serca nie ma. Ja bym tak w życiu nie powiedziala, wrecz przeciwnie, wspieralabym swoja corke! a ta mnie tylko dobija. Ale przez te 4 miesiace sie już przyzwyczailam i ją olewam bo co?11chyba nie bede przepraszac za to ze zaszlam w ciaze. dla mnie to śmieszne.
Femme fatal ty przytylas 3 kg a ja dopiero 1,5 kg. niewiem czy to zle czy dobrze:) jeśli masz czas i ochote to mozemy się spotkać to może ci sie humor poprawi:) ja i tak siedze calymi dniami w domu. a w tym tyg muszę jechac do Kartuz zrobić morfologie:-)

femme fatal moge byc codziennie, nawet jutro czy po jutrze.bo 24 mam wizyte, ide zobaczyc co tam chowa moje maleństwo między nóżkami i musze mieć wyniki badań. To teraz zalezy kiedy ci pasuje bo mi to naprawde obojetne.:-)

reklama
Do góry