reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam witam jak tam dzionek mija ???

Olenka to wspolczuje! trzymaj sie cieplutko :) Dasz rade napewno :) a mama napewno sie oswoi z ta mysla , to dla niej szok i moze dlatego sie tak zachwowuje ?? a rozmawialas z nia tak od serca ?? Moze jak sie da to sprobuj :p

Patipaula Witam:)

Zywa napewno bedzie dobrze :) Z czasem samo sie ulozy :D I nie stresuj sie tak bo naprawde sie jakiejs nerwicy nabawisz!!!

Chwilami zgadzam sie z Toba :)

Femme to musisz wmuszac przynjamniej troche , bo z czego dziecko bedzie roslo ?? a pozatym to sie tak nie zamartwiaj bo dzidzia czuje :p

reklama
witam mamusie!:-)
Ja się dziś sobą w końcu zajęłam:-) nózki gładziutkie, az mi kręgosłup wysiadł z tego schylania się przy depilacji, a brzuch jak przeszkadza:szok: ehh... ale dałam rade;-) Frencha ze strzeliłam, a co tam... niech mała się nie wstydzi mamy jakby chciała przyjść zaraz na świat:-):-):-) ale pocieszam sie, ze jak sama nie wyjdzie to za 2 tygodnie ją wypchają:-p wytrzymam:-D zaraz M wraca, zjemy obiadek i idziemy na jakiś spcerek, pochodze po schodach (to podobno pomaga):-p Wszyscy już tu mnie pytają kiedy urodze, jakby to ode mnie zalezało:baffled: te pytania wkurzaja mnie najbardziej:wściekła/y: ehhh... idę obiadek wstawić:tak:
Miłego dnia dziewczynki i nie załamujcie się tak:tak: Dacie rade!!!
Witam nową mamusię... bliźniaki - piękna sprawa, ale ja chce byc babcią blizniaków:-p Mam brata blizniaka i wiem co mama z nami miała, a łatwo nie miała (a było nas 4 - jeszcze 2 starszych braci). Zawsze chciałam wymienic tego brata na siostre blizniaczę, ale nie dało rady:-:)-D

drażnienie brodawek podobno pomaga :confused: głaskanie brzuszka, "małe co nieco" :-D reszcie jestem przeciwna bo jak dla mnie mycie podłóg czy chodzenie po schodach jest zbyt brutalne :-D;-)

Zywa krupnik mniam mnia :D: tez bym zjdla ale sama nie umiem ugotowac jakos taki mi nie wychodzi dobry :./ jak bedziesz maial chwilke to napisz jak Ty robisz :p

Asiowo to nie dziwie sie ja tez juz sie trashnie mecze przy depilacji :D:

A ja teraz zmykam z filkiem na podworko puki nie jest tak duszno :) takze do potem :)

miskahxc probowałąm kilka razy ale to nic nie daje. Od razu zaczyna się kłutnia. raz powiedziala mi cos w stylu " ja ci mówilam jak to trzeba robić" chodzilo jej o sex, żeby niewpasc.A najlepsze jest to że nigdy nie rozmawiala ze mna na temat sexu, kompletnie nic! a mi wyjeżdza z takim tekstem.Aż sie wyśmialam. ona udaje ze ten problem"sex" jej nie dotyczy, no i oczywiscie jej dzieci...:baffled:taki to już pokrecony swiat;-)
no Asiowo to widze ze masz ciezko, porozmawiaj z malutką, może zlituje się nad mama i wyjdzie od tak:-p

To znowu ja ,,, pzredtem mi Ala wylecza kompa wiec poszlam z Nia na polko a tak zachcialo mi sie plewienia :laugh2:
narazie spi wiec mam chwile spokoju !!

Asiowo a ja Ci mowie ze jak urodzisz to bedziesz miala takie momenty zalamania i mowila sobie ..jak to dobrze bylo gdy bylas w brzuszku.. :rofl2:

reklama
No właśnie a co do zakupów to moja mama czy siostra ciągle by coś kupowały oglądały itp... a ja w ogóle nie mam takiej potrzeby ;/ to chyba nie za dobrze co ? kiedyś myślałam że ciągle będę coś kupowała i w ogóle a tu nic :/

Do góry