reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal czytałam właśnie jak napisałaś czy lepiej być z kimś z wygody bez miłości czy z miłości w złych warunkach...Ja Ci powiem tak...Ja jestem taki człowieczek,że uważam,że bez miłości żyć się nie da.Dla mnie związek bez miłości jest w ogóle nie możliwy.Nawet jeśli jest dobry i wygodny.Ale uważam też,że nie można kochać kogoś kto jest dla ciebie nie dobry...Wiem,że serce nie sługa,ale ja też nie raz trafiałam na kompletnych idiotów i w końcu powiedziałam sobie,że tak nie może być.Że kochać trzeba kogoś kto coś nam daje.Coś dobrego.To naprawdę da się zrobić.Nie mówię,że z każdym.Ale myślę,że trafisz na kogoś kogo będziesz kochać tak,jak on Ciebie.Powiem szczerze,że nie wiem co zrobił Ci Twój były,bo jakoś tego nie odczytałam...Ale ktoś kto mówi,że Cię kocha na pewno Cię nie zrani.

reklama
ehh... 2 razy zagrzmiało i przeszło:baffled: bezsens...
ale mnie skurczybyki łapię... zobaczymy czy sytuacja sie rozwinie:-p w co szczerze wątpie:-) ale mam juz to gdzies, urodzi sie jak zechce:-p wytrzymam:happy:

Asiowo a na kiedy Ty masz termin???Brzuszek masz cudny:tak: Ja już sie nie mogę doczekać mojego:tak: Tylko jak pomyśle,że to będzie zima...Oby tak łagodna jak ostatnio...

Asiowo a na kiedy Ty masz termin???Brzuszek masz cudny:tak: Ja już sie nie mogę doczekać mojego:tak: Tylko jak pomyśle,że to będzie zima...Oby tak łagodna jak ostatnio...

Termin usg mam na 21, a z OM na 24 czy 25:-p ale juz ciezko :baffled: daje jej jeszcze tydzien:-)
i dzieki za komplement, ale ten brzusio bardzo, bardzo przeszkadza juz... jak ciąży i ciśnie w dól :/

Wiem,że na początku jest FAQ jak wstawić suwaczek,ale pierwsze co jest napisane to wejdź na stronę z suwaczkami...A gdzie ta strona jest???Wiem,że głupie pytanie,ale ja naprawdę sie nie znam:zawstydzona/y:

Ja Kobitki uciekam spac :tak:
Asiowo eeee tam przyjdzie nastepna :-p:-) oby bylo tylko tak jak kiedys pisalas , zeby Paulinka urodzila sie przed Dniem Ojca :happy:

Zycze wszystkim milych snow ... DOBRANOC i do jutra ;-)

Wiem,że na początku jest FAQ jak wstawić suwaczek,ale pierwsze co jest napisane to wejdź na stronę z suwaczkami...A gdzie ta strona jest???Wiem,że głupie pytanie,ale ja naprawdę sie nie znam:zawstydzona/y:
nacisnij na ktorykolwiek suwaczek od nas i otworzy Ci sie stronka... i tam kreujesz sobie swój:-) Powodzenia!

No to w tydzień chyba się Twoja Paulinka uwinie:-) Z brzuszkiem na pewno ciężko dla tego tak sie boję tej zimy...Ale doczekać się już nie mogę:tak: Ostatnio oglądałam komedię "Wpadka" i moja mama nie mogła uwierzyć,że można mieć prawdziwy tak duży i wystający brzuch...A Twój jest właśnie taki jak w filmie:tak: Może też masz sztuczny:-p

reklama
No to w tydzień chyba się Twoja Paulinka uwinie:-) Z brzuszkiem na pewno ciężko dla tego tak sie boję tej zimy...Ale doczekać się już nie mogę:tak: Ostatnio oglądałam komedię "Wpadka" i moja mama nie mogła uwierzyć,że można mieć prawdziwy tak duży i wystający brzuch...A Twój jest właśnie taki jak w filmie:tak: Może też masz sztuczny:-p
wystający to on był... opadł i powietrze z piłeczki uszło...:-p teraz jest taki nijaki:-p:-p:-p:-D:-D:-D i mam nadzieje, ze na dniach mała sie urodzi!!! Czekamy już z niecierpliwością...
z reszta koniec euro dla Polaków, moze sie rodzic:-) choc ja i tak kibicuje Holandii:-D

Do góry