reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A jak mam to zrobić żeby był w każdym poście????????
Snoopy no to jak pierwszy seksik był to faktycznie jest dobrze:tak: I oby tak dalej.Albo niech będzie jeszcze lepiej:-)

reklama
Ha,ha w końcu wiesz jak to jest:-p Nauczyłaś chłopa długo,a teraz sama nie możesz:-p A z tym żeby było jeszcze lepiej to mówię ogólnie,a nie tylko o seksiku;-)

A zdjęcie Twojego małego kurczaczka przecudne:-) Ile ona już ma??? Bo tutaj wygląda na taką dużą,dorodną dziewczynkę:tak:

Witam witam co tam co tam ??:D ja wlasnie wrocilam ze spacerku :) moj R wrocil wczesniej z pracy i obcinalismy Filka :D Potem wstawie zdjecia jak mi sie uda jakies zrobic :p

Femme no niedlugo niedlugo juz sie doczekac nie moge :p

Baska to wspolczuje szczerze ! Ja w obcym kraju i z ubezpieczeniem panstwowym i mialam super opieke biegaly doslownie obok mnie :) Dla siebie caly pokoj z lazienka i to tak duzy ze z50 osob mogloby siedziec i sie lampic :) tylko to mnie wkurzylo ze zle chyba sobie obliczyly i znieczulenie szybko zeszlo wiec na sam porod wszystko czulam :/ i to ze daly za duza dawke na skurcze i maly stracil 2 razy tentno , no ale mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej :)

Pati paula to tzreba sie do roboty brac :d bo samo sie nie zrobi :p

Galercia zawsze tak jest ze sa spiecia jak sie mieszka razem :/ My mieszkalismy prze niecaly miesiac z moim ojcem a moj R po 2 dniach szalu dostwala i do tej pory sie nie znosza :/ ale moze u Ciebie bedzie inaczej :) miejmy nadzieje :)

Polna a jakich uzywasz ?? a co do slubu to koscielny napewno w Polsce bo sobie inaczej nie wyobrazam a cywilny chcialabym tutaj wiesz tylko z kasa krucho :/ a mielismy nadzieje ze to jakos szybko wezmiemy :/ No ale coz :/

Ania no niebawem dolaczysz nie martw sie :p

Asiowo trzymam kciuki :) Oby oby :) I gratuluje podejscia do sprawy ::p Jak sie czegos na sile chce to zawsze odwrotnie :D tak przynajmniej mowia :D

Chwilami nie nerwuj sie tak :p Twoj wysilek nie poszedl na marne ja naprzyklad fotki wstawiam dzieki Twojej podpowiedzi :D

Snoopy to gratuluje postepow i odwagi na seksik :D:D

kaska 19 no czasem tak bywa :D Jak kto lubi :D

hej babeczki ja już po mcałym chrzcinowym kołkozie,,,,wszystko sie udało,pogoda dopisała ,barti spał nawet na zdjecia u fotografa ciezko było go dobudzić!!!!Chrzcony był razem z dziewczynką(podobno to przynosi powodzenie w przyszłości) no a przyjęcie w domu się udało .Fatk ze w nocy sotoba -niedziele spałam tylko 3 godz ale najważniejsze że goście zadowoleni!!!!!!!!!Chrzest był o 11,10 a wszyscy rozeszli sie ok 20!!SNOOPY w moim przypadku seks po cięzy też jet o wiele lepszy a orgazm silniejszy!dobra babeczki barti w pampa narobił ....póżniej się odezwe to podoisuje wam wszystki ,bużki

Witam Babeczki ;-) a dzis Ala wogole mi nie wstawala w nocy i jakos sie nie wyspalam :laugh2: ja juz tak mam jak nie wstane raz do Niej w nocy to potem jestem niewyspana :-) jak narazie oglada bajke wiec mam chwile luzu ,pogoda u Nas brzydka ale moze potem pojdziemy do siostry :happy:

Miska ja uzywam Pampres ale odczasu do czasu na zmiane zakladam Jej z biedronki Dada i wlasnie tak odczasu do czasu przez te cho...... pieluchy odparza Jej pupe :angry:
a na slub jedzcie do Las Vegas :rofl2:

Snoopy nono GRATULUJE :-)

Oliwka najwazniejsze ze juz po wszystkim ;-)

Cześć mamuśki Ja własnie szykuje moje pociechy do szkoły
SNOOPY gratuluje i życze wam aby układało wam śię zawsze tak dobrze jak teraz

reklama
Witam, ja tylko na chwilke, po calym tym weselnym zgielku, wczoraj dostalam skierowanie do szpitala, i zaraz zmykam sie pakowac, mam nadzieje ze jak wrocwe to nadrobie zaleglosci

Do góry