reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolak gratuluje pępucha ja też sie tak męczyłam a jak odpadł to myślałam ze go :-purwałam :-p ja sie po porodzie jeszcze nie ważyłam ale z 60 mam na pewno jeszcze i 4kg zostały do zrzucenia jutro sie zważę

paulqa24 na początku zapomnisz co to tv i internet a potem juz spokojnie mnie jest ciężko wybrać czy na forum wejść czy odespać czy coś w domu zrobić :-p:sorry2: ale miesiac to jest taki skok w rozwoju noworodka że szok :szok: a motywacje będziesz miała i trzymaj sie tego ze wszystko będzie dobrze :-) ja za ciebie kciuki trzymam :tak:

tutaj dzisiejsza kąpiel która sprawia ze moje dzieciatko jakieś moce i energia wstępują :sorry2:

slicznyyy

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

o jaki Malusiii

hehe to ja teraz z Mikim w ciazy, nie zalowalam sobie i w ostatnich tyg ciazy mimo rozwarcia chodzilam i jezdzilam wszedzie:-) korzystalam póki moglam:-D a i tak 8dni po terminie rodziłam:dry:

a to moj skarb teraz,świezo po kąpieli:-)
slicznyy

Eliza po 11 listopada mogę już rodzić i rodzić :-D

Kurczeeee ciekawe jak tam Ixi nic nie piszę, nawet misia pierwsza się od niej pojawiła na forum.

w ogóle to ja nie wiem jak powinna wyglądać dieta podczas karmienia... wszędzie piszą tak ogólnikowo... że po prostu jak myślę o karmieniu piersią to wydaję mi się że będę jadła tylko ryż z marchewka i gotowanym kurczakiem, pić wodę i jeść jabłka na deserek:dry:

patrycja214 :-D hehehe ;-) szkoda ze masz synka, juz byśmy swatali...:D no chyba ze planujesz rodzenstwo to wiesz...;-) i ma byc córa :-D

paulqa24 co do diety to wszystko zalezy od dziecka, od tego czy byly alergie w rodzinie ;] ja praktycznie od powrotu ze szpitala jem wszystko, tylko wiadomo najpierw sprawdzalam reakcje malego na produkty ale u nas obylo sie bez kolek itp. nawet frytki jadlam i hamburgery;-) ale jak pisze zalezy od dziecka:-) jak cos bedziemy Ci pomagac i jakos przebrniesz przez pierwsze dni-tygodnie:-) wazne by nie zwariowac:-)

tez sie zastanawiam co u ixi...

Eliza no to rzeczywiście fajnie miałaś :-D u mnie co prawda też nie ma alergików żadnych, ale znając życie będę miała pecha:dry:
Dziewczyny jakoś sobie radzą widzę to ja też może dam radę ;-)

a z tymi cesarkami to ja się modle o cesarkę żeby jednak w trakcie wyszła bo ja chyba umre jak będę miała rodzić sn ://// ja u gina z fotela mało nie odlece to sam się dziwi że ja w ciąże zaszłam i dałam sobie tam "coś" wkładać :sorry2:

no i właśnie opchałam się kolejną porcją pierożków :-D znając życie przez to że późno zjadłam pomęczy mnie zgaga w łóżku, no ale sama sobie winna :]

Ostatnia edycja:
lolkak, misia gratuluje maluszków :-)

Witam nowe mamy dla których w sumie to ja jestem nowa :-)

paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion :rofl2:

Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.

lolkak, misia gratuluje maluszków :-)

Witam nowe mamy dla których w sumie to ja jestem nowa :-)

paulqa24 czytałam twój post w którym mówiłaś, że byś nie chciała mieć skorpiona, masz w zupełności racje wiem z autopsji, siostra skorpion no i za nie cały miesiąc 2 letni skorpion :rofl2:

Znowu was dziewczyny zaniedbałam ale znowu nie udało się z pracą i tak trochę doła miałam. Miki niedługo kończy 2 lata a ja nie wiem kiedy to zleciało rośnie jak na drożdżach :-) A ja w weekendy na uczelnie latam.

już wolę strzelca od skorpiona ;) heh, no ale co ma być to będzie, kwestia wychowania jest chyba większa więc nie będę do końca podlegać horoskopom;)

słuchajcie właśnie się tak zastanawiam, bo chciałabym sobie kupić te testy na wody płodowe czy to wody czy nie wody, tylko tak patrzyłam ale to 50zł kosztuję i trochę szkoda mi pieniędzy:( myślicie że mój gin może mieć papierki lakmusowe albo coś czym sam może sprawdzić ewentualnie taką opcje? może by się ze mną podzielił? ktoś coś wie na ten temat? :p

Eliza jesteśmy umówione na swaty :-p

Paulqa wiesz co jeśli chodzisz prywatnie to zapytaj może lekarz ma :tak: jeśli na nfz to zapomnij że Ci coś dadzą :sorry:

ok spadam idę spać :-) dobranoc :-)

reklama
Do góry