reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jola 1205 polecam grube swetry ja tak sobie radziłam na początku radziłam :) ale znam ten stres ;P

EWI44 pogoda do d... ale może jeszcze słonko sie kiedyś pokaże ;P ja czekam na chirurgów mój mąż na treningu Shinkeido ... i jesteśmy sobie sami z Ptyśkiem a jak Maluchy zdrowe??

reklama
Dawno nie pisałam. Adaś ostatnio był bardzo absorbujący. Ale już wiemy czemu. Wyszły mu 3 zęby w ciągu tygodnia. Prawie miesiąc był taki płaczliwy i ciągle chciał na ręce. Cieżko z nim było,ale przetrwaliśmy. Teraz znów jest grzeczny. Tylko próbuje naz zaatakować przeziębienie. Wszyscy próbujemy choróbsko zdusić w zarodku. Zobaczymy co będzie.

Eliza zdrowka dla malej gromadki.
Vegas, clio a kto lubi rano wstawac?:no:

Pogoda zapowiadala sie ladna, sloneczko swiecilo, ale jak tylko odeszlismy z P. i Emilka kawalek od domu, slonce zaszlo i zaczelo wiac :wściekła/y: Ze spaceru nie zrezygnowalismy i w sumie 2h nam zeszly, ale tak zmarzlam, ze po powrocie ciezko mi sie drzwi kluczami otwieralo :no:
Teraz P. jest u dentysty, ja u rodzicow, wiec nie musze małej zabawiac i mam chwile wolnego ;-) I oczywiscie nie omieszkam zajrzec, czy u rodzicow znajde cos slodkiego: sama nie kupuje slodkosci, ale kupione przez kogos innego chetnie palaszuje w ogromnych ilosciach :-p

reklama
Do góry