reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laski.....
Paulqa nie stresuj sie to Ci nic nie da..... spokojnie czekaj aż sie coś zacznie dziać... potem sie stresuj :p:p
Eve trzymam kciuki by akcja sie w końcu rozwinęła porządnie....
Eliza jak bym też poczekała z tym spacerkiem jak miała wczoraj temperature....
Clio tak jest zawsze jak jak chodziłam z małym Kubusiem do taty to tez spał cały czas..... Mnie porządki w szafach dopiero czekaja... tylko chęci brak :/

reklama
Hej laski.....
Paulqa nie stresuj sie to Ci nic nie da..... spokojnie czekaj aż sie coś zacznie dziać... potem sie stresuj :p:p
Eve trzymam kciuki by akcja sie w końcu rozwinęła porządnie....
Eliza jak bym też poczekała z tym spacerkiem jak miała wczoraj temperature....
Clio tak jest zawsze jak jak chodziłam z małym Kubusiem do taty to tez spał cały czas..... Mnie porządki w szafach dopiero czekaja... tylko chęci brak :/

hehe,, dobra rada,
ale ja sie wcale nie dziwie ze sie stresujesz, wez sobie ciepla kapiel i relaxxxx kobieto!

Ostatnia edycja:
Witam z rana.
Dzięki dziewczyny
Umi Kolia Co zamierzam? Może uda mi się znaleźć pracę? A:bo uciułam trochę kaski na tych portretach i pójdę na kurs plastyczny.
Kasiuch Współczuje kolejnej złej nocki. Mam nadzieję że te specyfik coś dzisiaj dały? O a jednak coś dały.
Paulqa Ja pod koniec ciąży też miałam dziwne sny.
Soso to ile ty ważysz i mierzysz?
Kolia Powodzenia podczas dzisiejszej rozmowy.
ELiza U mnie wczoraj pogoda też była super. Ja dzieci wypuszczam jeśli są chore, fakt że na krócej ale świeże powietrze dobrze na nich wpływa, a wczoraj to w ogóle fajnie było.
A co do mleka z miodem to nie wolno gotować mleka razem z miodem bo podczas gotowania miód traci swoje zdrowotne właściwości. Mleko gotuje si z ząbkiem czosnku a po lekkim ostudzeniu dopiero dodaje się miód. Na gardło polecam też płukanki z szałwii. ja też borykam się z bólem gardła i to mi pomaga. a ogólnie na rozgrzanie polecam kawę zbożową z cynamonem i sokiem pomarańczowym.
Soso Ja świeżego mleka mam pod dostatkiem, chcesz?
Jola Na niepokój to jest najlepsze. Ja zawsze słucham Within Temptation jeśli jestem jakaś niespokojna.
Eve A już myślałam ze Ty już urodziłaś.

paulqa bo cusiem pluł pamper przebrany i nie wiedziałam co i przygotowałam butelkę zjadł i pięknie spał i ja przynajmniej nieco pospałam
patrycja mnie tez sie nie chce :p
Kasiuch brak snu bywa uciążliwy,a jak tam meblowanie?

Witam z rana.
Dzięki dziewczyny
Umi Kolia Co zamierzam? Może uda mi się znaleźć pracę? A:bo uciułam trochę kaski na tych portretach i pójdę na kurs plastyczny.
Kasiuch Współczuje kolejnej złej nocki. Mam nadzieję że te specyfik coś dzisiaj dały? O a jednak coś dały.
Paulqa Ja pod koniec ciąży też miałam dziwne sny.
Soso to ile ty ważysz i mierzysz?
Kolia Powodzenia podczas dzisiejszej rozmowy.
ELiza U mnie wczoraj pogoda też była super. Ja dzieci wypuszczam jeśli są chore, fakt że na krócej ale świeże powietrze dobrze na nich wpływa, a wczoraj to w ogóle fajnie było.
A co do mleka z miodem to nie wolno gotować mleka razem z miodem bo podczas gotowania miód traci swoje zdrowotne właściwości. Mleko gotuje si z ząbkiem czosnku a po lekkim ostudzeniu dopiero dodaje się miód. Na gardło polecam też płukanki z szałwii. ja też borykam się z bólem gardła i to mi pomaga. a ogólnie na rozgrzanie polecam kawę zbożową z cynamonem i sokiem pomarańczowym.
Soso Ja świeżego mleka mam pod dostatkiem, chcesz?
Jola Na niepokój to jest najlepsze. Ja zawsze słucham Within Temptation jeśli jestem jakaś niespokojna.
Eve A już myślałam ze Ty już urodziłaś.

tak daly daly bylo spokojnie

paulqa bo cusiem pluł pamper przebrany i nie wiedziałam co i przygotowałam butelkę zjadł i pięknie spał i ja przynajmniej nieco pospałam
patrycja mnie tez sie nie chce :p
Kasiuch brak snu bywa uciążliwy,a jak tam meblowanie?

szukamy jednak czegos innego, bo z tamtego bylo wyjscie od razu na dwor i to nam nie odpowiadalo...

Patrycja - Boli ale juz mniej niz w nocy, bo teraz jko tako moge przełykac a w nocy mnie wtedy strasznie bolało:-( ale samopoczucie jest okropne i wogole zaczelam kichac... ehhhhhhh... zle to widze...:(

Ostatnia edycja:
reklama
Elizka mnie zawsze jesienia czosnek w tabletkach pomaga i na gardło syrop z cebuli (uwielbiam) inhalacje tez są super ale to jak mam katar

Kasiuch
lepiej mieć coś co spełnia wasze oczekiwania i trochę poczekać

a mnie bobasio śpi dalej :)

a jak Ixi i lolak?

Do góry