reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej niedzielnie.
ALe dzis noc...:] poszlam wczesniej spac i dobrze bo mii zrobil mi pobudke o 5 (starego czasu o 6 wiec dla niego normlna pora:dry:) dzis jakos go musze polozyc poźniej spac... zobaczymy.
Ze mna bylo lepiej a teraz jest gorzej:( mam katar, zatkany nos i wogole dzisiaj naprawde sie zle czuje:-( na dworze ladnie, raniutko juz na cmentarz pojechalam z rodzicami.
A teraz lece bo obiadek sie juz gotuje i zara bedzie;]

Agnieszka.kk fajnie ze sie odezwałas, co u ciebie? czemu tak zamilkłas i zniknelas?
Pozdrawiam was:*

kasiuch no jeszcze nie ale cos sie rusza malenstwo dziwnie i chyba cos sie w koncu ruszy ;) jak jestes zmeczona to herbatka z cytrynka i BB ;)
niee wczoraj padlam i poszlam spac, TRZYMAM KCIUKI zeby sie cos ruszylo!!!!!!!!!!

Ja mam 19 lat a moja corzeczka ma 10 miesiecy :)) Jestem bardzo z tego zadowolona i straznie szczesliwa
WItaj to tez jestes grudniowa mama??

witajcie my dzis na cmentarz jedziemy

Witajcie....:) no ja juz sie rozpakowałam:) 25.10 :) corka cale 53 cm i 3380g:) postaram sie napisac cos wiecej ale troszke pozniej:)pozdrawiam.
Gratulacje :)))
eve, caroline z rodzina dobrze wychodzi sie tylko na zdjeciach, cos w tym chyba jest prawdziwego :(

Masakra!!! Wlasnie stopilam przez nieuwage moj laktator!!!!!!!! a pilnie potrzebuje na dzis/jutro!!! przeszukuje allegro, ale na razie nie znalazlam nikogo z 3miasta z mozliwoscia odbioru laktatora dzis/jutro :(((

Jest mi bardzo przykro :-(bo znowu musze napisac kiedy ja tu bylam:zawstydzona/y:.
Jest tyle nowych mam ktore serdecznie witam:-D.
Jestem strasznie zla, bo nie mam czasu dla siebie jest to strasznie dla mnie przykre :-:)-(. Jak nie praca to szkola jak juz chce cos zrobic dla siebie to K wola: Marta niunio chce do Ciebie itp., itd., chociaz
wcale jakos za specjalnie nie wyrywa sie do mnie....
Co najgorsze to nie mam jak nadrobic : brak czasu i sily na to.
Nawet nie wiem co u swiezych mamusiek jak ixi, misi, lolkak i clio jak wasze maluchy i jaksobie radzicie??? Nie wiem czy ktos sie rozpakowal, czy u kogos zaszly w ostatnim czasie jakies ogromne zmiany.
A jak paulaq chodzi mi o tatusia dzidzi poczuwa sie ??
U nas Kuba w dalszym ciagu niejadek, ida mu gorne jedynki, probuje stawac chociaz jeszcze sam nie umie usiasc, ale jak sie go posadzi to pewnie siedzi. Jest strasznie zwiercony, ADHD normalnie:wściekła/y::-D.

A tak poza tym to deprecha :-(

Napiszcie mi chociaz czy ktos sie rozpakowal

reklama
Hej Mariola fajnie ze sie odezwalas w ogole, clio i lolkak czasem sie odzywaja:) i wyglada na to ze jakos sobie radza :) po misi i ixi na razie sluch zaginal, ixi ma jakies problemy z mama, a misia (jak cos krece to z gory przepraszam) cos nie do konca jest przekonana do ojca swojego dziecka.
W tym miejscu pozdrawiam cala czworke;'

Rozpakowala sie ostatnio gosia91 (tak pisala bodajze wczoraj)
Eve rodzi juz od kilku dni ;) tzn tak jej sie ciagle wydaje ;) :)
No a ja juz tez ostatnie podrygi ;) jednym slowem CZEKAM:) czasem zapanikuje ale jak pozniej mysle sobie o tym ze sie denerwuje to smiac mi sie chce bo dokuczliwych boli jakichs nie mam :p raz mala sie tak rozpychala ze cala noc nie spalam bo crozłam aż to nastapi ale nie nastapilo;)
No a ojciec dziecka, jesli mamy byc razem to jeszcze przed nami duzo pracy nad zwiazkiem no a co do dziecka to zobaczymy jak bedzie...

To chyba tyle tak w skrocie:p wpadaj czesciej, noo chociaz postaraj sie.:) buziaki dla Ciebie i Twojego synka:)

Do góry