reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulqanie za ma co :-)
migotka zapraszamy do pisania..;-)

ja zmykam spać bo rano bede nie do życia a moje kochane maleństwo ju zczeka aż sie koło niego położe
do jutra kochane:*

Ostatnia edycja:
widze 20 tydzien to juz poloweczka kochana fajnie wiesz jakiej plci twoj maluszek juz wogule jak sie czujesz

cos ise cichawo zrobilo:p

moj maluszek to Bartuś:)
czuje sie bezobjawowo, dobrze ze brzuszek dzisiaj znaczą rosnąc bo tak to nic widac nie było, 2 kg na plusie
ale za to takie serie kopniaków dostaje ze ajj:) az życ sie chce:)

moj maluszek to Bartuś:)
czuje sie bezobjawowo, dobrze ze brzuszek dzisiaj znaczą rosnąc bo tak to nic widac nie było, 2 kg na plusie
ale za to takie serie kopniaków dostaje ze ajj:) az życ sie chce:)

no wlasnie widze ze szczuplusia jestes zazdrosze ci kobieto ja bylam 30 kg na plusie i do dzis nie stracilam prawie nic moze 10 kg

W Misowym Misolandze utulal DuzA Misie Misowy sen Spij miosowo DUZa Misiu w Misiowym domku w Misiowym pokoju na MISIOWEJ podusi obok najwiekszego najmniejszego swojego KOCHANEGO Misiaczka
Misowych snow zycze wam Misie hihihhi i przesylam buziaki :)

ale szczerze Pasuje ci ten nick misia:)

Ostatnia edycja:
no wlasnie widze ze szczuplusia jestes zazdrosze ci kobieto ja bylam 30 kg na plusie i do dzis nie stracilam prawie nic moze 10 kg

W Misowym Misolandze utulal DuzA Misie Misowy sen Spij miosowa DUZa Misiu w Misiowym domku w Misiowym pokoju na MISIOWEJ podusi obok najwiekszego najmniejszego swojego KOCHANEGO Misiaczka
Misowych snow zycze wam Misie hihihhi

ja bym z koli chciała przytyc bo dosyc mam juz tych kosci wystajacych hehe:) ciałko by sie przydalo takze mozesz mi z 10 kg oddac:)

reklama
Aleeee cichutko sie zrobilo,

Eveee co u Ciebie??? Akcja w koncu ruszyla czy nie????

Uuuuuua ja mam za to dzisiaj mala wiercipietke co mi spac nie daje......

Ostatnia edycja:
Do góry