reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynki :*
Melduje sie nadal w dwupaku ale juz niedlugo :) Moja gin powiedziała ze do konca tego tygodnia urodze, odszedl mi czop, jest rozwarcie, szyjka zgladzona, wiec teraz czekam tylko na skurczybyki :) Nie wchodze do was czesto bo kurcze tyle piszecie ze nie nadazam z czytaniem a nie bede pisala wiecznie o sobie..
Mam nadzieje ze u was wszystko ok :)
Pozdrawiam :*

reklama
Witam sie z rana :)
Chcialam, sie podzielic nastepujacymi informacjami.
Wczoraj Kubuś sam pierwszy raz usiadl, przeraczkowal w sensie przelozyl rece i nogi dwa razy, a dzisiaj wyszla mu 3 jedynka, mam nadzieje ze jak 4 jedynka wyjdzie bedzie normalnie jadl jeszcze poczekam troche jak tak nie bedzie to pojde z tym niejadkiem do lekarza. I dodatku wszedzie mnie gryzie i szczypie juz nie tylko po cyci :) tylko po rfekach brzuchu itp..

Ostatnia edycja:
No i bardzo ladnie zes sobie zrobila fikusku:D
Tez bym sobie walnela takie cus ale poki co to swojego psa kochanego.zdjecie moge wrzucic heh :p

moze byc i pies hehe albo jak dziewczyny radza modelka z brzusiem pies i jaka piekna animacja wyjdzie:)
bardzo oryginalna za pewne nikt na taka tu nie wpadl:)
widze zarciki piekne sie wczoraj utrzymywaly:)
super oby tak czesciej.

Fikusek Alanek ma jedna mine w tej animacji bombastyczna! coroz czekam az sie to zdj pojawi i nie moge sie napatrzec:)

Eve a Ty mnie zaskakujesz no! ja tu czekam na wiesci a Ty ciagle sobie siedzisz.

violett jak dobrze wiedziec co u Ciebie!
kurcze pytalam kilka stron wczesniej bo nic nie pisalas dlugo myslalam ze sie rozpakowalas ale widze ze porod zbliza sie do Ciebie juz wielkimi krokami:) super:)

Misia fajnie ze dajesz rade czesciej do nas zagladac. Dobrze ze misiu Twoj zdrowiutki:) No i dawaj kobieto zdjecia nam tutaj bo my raptem 2 zdjecia jego widzielismy jak nie jedno!

Jeszcze ciekawe co u Ixi! napisze do niej smsa zaraz bo martwi mnie jej dluga nieobecnosc! moze czasu malo ma ale lepiej to sprawdzic.

mariola gratulacje dla Kubusia:) mały zdolniacha:)

pogoda jest straszna! u mnie tak wieje a musialabym wyjsc na miasto kurcze!
ale ziwje mnie razem z tym wózkiem!!!!

hej
Mi tez sie nie chce nic...;]
pogoda do d*y. łeb urwie normalnie;]

violett jeju juz niedlugo rodzisz.... a dopiero co sie chwalilas malusim brzusiem... i wogole ciaza... ale to zleciało... :szok: :-)

witajcie postanowilam zawitac tu tylko nie wiem czy nie za wczesnie bylam wczoraj u gin...stwierdzil wczesna ciaze lecz pecherzyka jeszcze nie widac mam jechac za dwa tyg witam sie z przyszlymi,obecnymi mamciami:)
chcialam zapytac czy wam tez tak sie zdarzylo??

Daff bo to ja pogonilam Viollet po tym jak pytalas co u niej:p bo ja tez ciekawa bylam, w koncu mamy podobne terminy tez:p

Pogoda wszedzie masakra jakas... chcialam na zakupy isc ale teraz to nie wiem czy pojde, bo az sie wychodzic nie chce:/

Ja sie dzis nie wyspalam i to strasznie, mala sie dlugo rzucala a pozniej juz sie ciagle budzilam bo sie balam ze przespie jak cos zacznie mi sie robic i nie zdaze pojsc pod prysznic, dopakowac sie itd... ale to glupie:/ ja glupia!

Mariola gratuluje postepow!

Daff a swoja droga to jaka ladna parka malzenska lezy w niebieskiej poscieli w sygnaturce twojej:D

reklama
Tak tak pogonilas mnie, dziekuje dziewczynki za pamiec.
Ja dzisiaj mam taki trawgiczny humor ze od rana siedze i rycze z byle powodu...
Ogolnie u mnie ok, dzisiaj mnie brzuszek pobolewa i wogole. Wiec moze cos sie rozkeci, tylko pewnie jak na zlosc jak ja dzisiaj nie chce to Marika postanowi wyjsc a jak chcialam to siedziala uparcie. No coz zobaczymy.

Dołączam zdjecie mojego brzuszka.

Załączniki

• DSCF2634.jpg
    DSCF2634.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF2670.jpg
    DSCF2670.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF2647.jpg
    DSCF2647.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF2629.jpg