reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI - haha no nie gadaj nie widzisz różnicy na filmach 3D ? :-p jak śmiesznie :-p

PATRYCJA - faktycznie hardcorowiec :-p

kochana ja mialam takieg zeza ze twoja mala to jest nic masakra zACZELAM NOSIC OKULARKI OD 1 KLASY I D Dzis zeza nima wiec nie masz sie co przejmowac kochana naprawdeee
:p:p:p
a evee zzdrozcze ci wai oddam ci te 9 kg naprawde juz ci wysylam paczka dawaj adres

reklama
Eliza ja juz pojadłam... Ostatnio sniadań w ogóle nie jem... nie chce mi sie :///
Obiad jem jako taki... no i coś do wieczora przegryze....

Królewna wstała, więc koniec neta=P aktualnie pije kaszkę. Mąż sobie ucina drzemkę. Może gdzieś dziś na kawkę w 3kę wyskoczymy=) trza korzystac bo mąż do pon ma wolne=P

femme No nie wiem nawet jaka róznice miałabym widziec:/:-p tzn jak patrzyłam na obraz w 3D na TV w Media expert no i bez okólarów obraz był zamazany a w okólarach był taki jak zwykle wiec szczerze mówiac ja nie widze sensu robienia czegos w 3 D skoro w okularach to wyglada jak normalny film ogladany na zwyczajnym TV.

pati jaka skromna:-p

Królewna wstała, więc koniec neta=P aktualnie pije kaszkę. Mąż sobie ucina drzemkę. Może gdzieś dziś na kawkę w 3kę wyskoczymy=) trza korzystac bo mąż do pon ma wolne=P

korzystaj korzystaj kochaa ja to mam lipe moj nie jedzie ze mna na swieta bedzie sam ;/ nie moze bo musi sie uczyc jest do tylu wiec i sylwester sama spedze a on w holandii.....

SOSO - no to mnie trochę pocieszyłaś :-) .. ale lipa tak oddzielnie na święta i sylwestra :dry:

UMI - haha to nieźle :-p

VEGAS - korzystaj w końcu mężowie są po to żeby ich wykorzystywać :-D :-p

Ja sobie zjadłam sałatkę i się zapchałam :-) a tyłek już mnie tak boli od siedzenia :dry: no ale jeszcze 1,5h :-)

reklama
SOSO - no to mnie trochę pocieszyłaś :-) .. ale lipa tak oddzielnie na święta i sylwestra :dry:

UMI - haha to nieźle :-p

VEGAS - korzystaj w końcu mężowie są po to żeby ich wykorzystywać :-D :-p

Ja sobie zjadłam sałatkę i się zapchałam :-) a tyłek już mnie tak boli od siedzenia :dry: no ale jeszcze 1,5h :-)
hehehe fajny text=D

Do góry