Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hahaha wypraszam sobie;D ja mam twardą głowę;DUmi ok jestem za tylko zanim dojedziesz to my juz pod stołem bedziemy hehehehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahaha wypraszam sobie;D ja mam twardą głowę;DUmi ok jestem za tylko zanim dojedziesz to my juz pod stołem bedziemy hehehehehe
tak, ja wiem, że Ci chodzi o problemy zdrowotne.. mam nadzieję, że jednak ich nie ma, że to po prostu taki ciężki cykl.Mi tam nie o sex chodzi.... tylko wiem co było przed ciążą z Kuba i chciałbym by to jednak nie wracało
Dobra uciekam.. Spokojnej nocki wszystkim ... paaaaaaaaa :*:*:*
. Heh piwko to ogólnie lubię, najlepiej warkę, ale za to wina oraz wódki nie tykam. Ja mam wielką ochotę na jakieś ciacho z kremem tylko, że nikt mi do sklepu nie pójdzie a mi się nie chce wychodzić. no kurde no dobra bylas pierwszaale to nie zmienia faktu ze fajny:d