reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek a mam inne wyjscie...?:-p musze dac rade, ale najpierw z małym po karte :/ a potem po schodach i oby byc pierwszą. A tak to maz lecial kolejke zajmowal a ja sobie spokojnie czekalam i karte wyciagalam.;] choc i tak 1,5 godziny wczesniej jedziemy jak zawsze by godzine poczekac ale wejsc pierwsza :-p juz tyle tak robie i najwiekszy poslizg to bylismy 3 w kollejce:-D a to przez to ze poxno wyjechalismy. jutro po 9 juz musimy jechac... musze Mkiego przetrzymac by nie spal do tego czasu... bedzie ciezko:/

no widzisz a ja lecialam po karte , ponziej do szpitala,bo tam ortopeda przyjmowal i to na 2 gim pietrze i wozek wnosilam i dopiero bylam na miejscu, A wozek trzeba bylo wniesc bo nie ma gdzie zostawic na dole.

reklama
elizka a no mozesz sie przebrac:-p
daff a rozumiem u nas takich bajerów nie ma, maja mnie przyjac i mi wisi czy maja miejsce czy nie dzwonie zapisuje sie i nie ma ze nie maja miejsc, ale to do lekarza małego

elizka fikusek a jak ja jeżdże z małym do rzeszowa to zawsze mnie zapisuja na godzinę:-p jestem 30 min przed tą godziną a wchodze 1,5-2,5 po wyznaczonej godzinie....

elizka fikusek a jak ja jeżdże z małym do rzeszowa to zawsze mnie zapisuja na godzinę:-p jestem 30 min przed tą godziną a wchodze 1,5-2,5 po wyznaczonej godzinie....
:szok: :szok: współczuje...:/ ja jade kolo 9:30 a lekarz przyjmuje od 11. tyle ze w taka pogode to bedzie 40min jazdy. wiec po 10 bedziemy a miejscu;]

Elizka u mnie jest tak ze na kazdej wizycie ja decyduje której ma mnie lekarka wpisac... i zawsze chce na 11 ale ona zawsze twierdzi ze bedzie wczesniej i zapisywała mnie na 10:30 przede mna na 9 zapisywała jeszcze kilka osob tak ze bylam 5 w kolei a przychodziła po 11 tak wiec ja z debicy jak jade to tak zeby nie na ostatnia chwile wiec od 10 byłam w poczekalni o 11 jeszcze jej nie było a jak przyszła to okazało sie ze 3 osoby zapisała na godzine 9:40 potem jedną na 10 i 3 na 10:30 ale byłam pierwsza z tych 3... no i jeszcze inni wiadomo. Takim oto sposobem wchodziłam o 13...

:szok: :szok: współczuje...:/ ja jade kolo 9:30 a lekarz przyjmuje od 11. tyle ze w taka pogode to bedzie 40min jazdy. wiec po 10 bedziemy a miejscu;]

a ja szlam i w kolejce siedzialam nie dluzej jak 10 min:) u nas uawiaja tak ze kilka osob np ma przyjsc miedzy 10a 11:)

w poniedzialak jedziemy do oropedy ale do drugiego szpitala bo tam od roczku przyjmuja..

Vegas ale z Ciebie małpa:-p torcik tu wstawiasz ale co nam z fotek migiem na poczte i każdej po kawałku prześlij:-) Sliczny torcik i pewnie pyszny

reklama
Do góry