• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Beata- ja olejek rycynowy piłam 6 dni po terminie- i skończyło się tym,ze pare nocnych godzin biegałam do kibelka. Ja bym sobie odpuściła. Do terminu jeszcze trochę czasu -wiec nie ma sie co śpieszyć. Nawet po terminie chodziłam na długie spacery i nic nie pomagało. 9 dni po terminie położyli mnie już w szpitalu. Jak ma przyjść pora to przyjdzie. Jeszcze może samo się zacznie przed terminem. Czytałam,ze masz już rozwarcie, więc wypoczywaj-bo wkrótce jak już maluszek będzie z tobą nie będzie czasu na sen.

ja się bałam tego olejku i nie ryzykowałam:P
ja tak samo

Beata- ja olejek rycynowy piłam 6 dni po terminie- i skończyło się tym,ze pare nocnych godzin biegałam do kibelka. Ja bym sobie odpuściła. Do terminu jeszcze trochę czasu -wiec nie ma sie co śpieszyć. Nawet po terminie chodziłam na długie spacery i nic nie pomagało. 9 dni po terminie położyli mnie już w szpitalu. Jak ma przyjść pora to przyjdzie. Jeszcze może samo się zacznie przed terminem. Czytałam,ze masz już rozwarcie, więc wypoczywaj-bo wkrótce jak już maluszek będzie z tobą nie będzie czasu na sen.
zgodze sie

melduje ze zyjemy:) bylam wczoraj na zakupach zaopatrzylam sie w 2 sweterki i sukienke na wigile:)

DAFFI- wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSZEO DLA JULKI!!!!!!!!!!

Witam.
Dzisiaj się ściełam i zmieniłam kolorek włosków. I humor tak jakby lepszy mam.
S zasnął a mieliśmy spędzić wieczór razem.:sorry2::-(:wściekła/y: Jestem zła i smutna zarazem.
Patrycja Wiem co czujesz. ja przechodzę to samo. Jęsli chodzi o przedświąteczny dołek. Może po świętach to minie.
Daffi Sto latek dla Julci. Ja dzieci wyprowadzam nawet jak jest -15. Ale co im zaszkodzi na kilka minut na świeżym powietrzu być?
ALusia Witaj, dołączaj dołączaj.

reklama
witam jak mnie nie bylo to tyle napisalyscie,ze nie nadrobie przepraszam ;)
daff wszystkiego najlepszego dla Julci sterte buziakow dla jubilatki ;)
beata moze jednak nie bierz tego olejku ja ci powiem tak sama czekalam na Wiki dlugo urodzilam ja o terminie dokladnie tydzien przed ale o terminie ktory podala mi polozna wiec warto poczekac maluszek sam zadecyduje ;)
jestem wsciekla mam popsute swieta humor i wsio inne nie przesadzam mowie doslownie ;/
chce mi sie plakac przyjechal moj kuzyn do nas do pracy i co z marcinem sie poklucil i sie juz 2razy bili rozdzielalam ich i gowiaz sie ciska nadal a ja juz mam dosc staram sie o to mieszkanie na siebie i wezme sobie znajomych co czekaja na dzidzie teraz i mam nadzieje ,ze moj brat i kuzyn sie nie obraza jak dzis beda musieli sie wyprowadzic bo wiecznie sie awanturuja cpaja i pija doslownie lzy mi same po twarzy plyna mialam miec rodzinne swieta a bede miala z moim skarbem i marcinem tylko ;/
caluchy dla dzieciaczkow zostawiam i dla wszystkich was bo nie wiem kiedy wejde na forum czasu nie mam wogole dzis tylko wyrywkowo doszlam do kompa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry