• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Noooo...

Chrzestny Mikiego był i mały dostał samochodzik który gra itd,ale sie troszke pospieszyl bo to takie auto dobre dla roczniaka lub conajmniej 9miesiecznego dziecka, no ale oki, poczekac bedzie musial troszke:-) o dokładnie taki bo tej firmy :-) Elgrom - artykuły dla dzieci | beta

No i dzieciaki mnie mecza bym zagrala z nimi w tą gre edukacyjna co dostalam w nagrode w tym konkursie na BB. :dry:

Eliza a nie patrzyłam moze teraz dojdzie ale watpie :-p u nas tak sie slimacza w ogóle wysłałam paczkę w tamtym tygodniu w poniedziałek i jeszcze nie dotarła do adresata a prirytetem dawałam:/ To samo nasz szef wysłał nam paczki switeczne i zaginęły w ferworze walki na poczcie:-p

No ja dzis w sozku ze juz jedna przyszla:-) teraz czekam na drugą:-D

Miki wstał... ide mu zupke dac, i za ta rybe sie biorę bo jest lepsza jak troszke postoi w lodówce.... ale lenia mam:dry:

Eliza nie Ty jedna..... heh... mi sie tak nic nie chce że po zrobieniu sałatki bigosu i kapusty z grzybami mówie stop! usiadłam zrobiłam sobie kawke i odpoczywam. Jeszcze Kuba do tego jest tak potwornie marudny że nic sie nie chce... buuuu niech te świeta sie juz kończąąą:(:(:(

O tak.... tez bym kawki sie napila ale poki karmie - nie pije.... :-p

Dzis doszlam do wniosku ze kupuje pampersy pampersa.... wychodzi na jedno i to samo z kasą jak kupuje dade bo maly mi sie w nich przesikuje:/ a ich jest w tym rozmiarze malo w paczce... chyba 46sztuk za 26zl. a za paczke pampersa 76sztuk kupilam za 52zl... jeden ciul jak tamtego wychodzi wiecej niz tych... ;] ehhh

tez chce miec swieta z głowy.... ;//////
i se słucham Piaska :-) sniadanie do łóżka , fajna piosenka:-)

Też Eliza lubię tę piosenkę:) Super auto dostał Miki:)

Malutka szaleje, mąż już w pracy, za niedługo choinkę w salonie stroimy:) Mycha załapała się na nadprogramowy prezent od mojej koleżanki:) Małej to dobrze:P

...Najbardziej mnie irytuje to że niektóre was co teraz tak bronią i włażą w dupę SOSO wcześniej się z niej wyśmiewały mówiły że drażniący jest jej styl pisania i również ją podejrzewały o kłamstwa i chciały żeby to się wyjaśniło ... strasznie to fałszywe i nie lubię czegoś takiego ja mogę dać szansę spoko również uważam że każdy na nią zasłużył ale nie mam zamiaru głaskać po główce dziewczyny która robiła coś takiego proszę bardzo udowodnij że się zmieniłaś nie ma problemu ale bez przesady...

femme nic do ciebie nie mam, ale mówie tu nie swoim imieniu, bo sobie nie mam nic do zarzucenia, żebyś przeczytała sobie regulamin, zwłaszcza punkt 10. cytuje:
10.Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej.

i z mojej strony też tyle w temacie:-) miłych najbliższych dni, bo życzenia już złożyłam trzymajcie się :-)

reklama
Miśka śpi, więc trzeba się zabrac za jakąś robotę:)

I proponuję by /o ile odpowiednie osoby się zgodzą/ wykasowac te posty o aferze bo kto nowy będzie chciał się włączyc i to poczyta to się zniechęci niepotrzebnie. A i po co ma nudy czytac bo temat faktycznie już wyrzuty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry