• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karpia juz mam w mleczku utopionego. I teraz serniczek mi sie piecze:-) eh zaraz bede leciała po Kacpra tylko serniczek sie dokończy i jeszcze śledzie musze kupic. na poczte pójde i trzeba bedzie sprzatac. Jutro bede barszczyk robiła tak wiec juz nie wiele zostało:-)

A w ogóle to juz któryś raz konczyłam pewna sprawe i nadal sie to ciągnie diewczyny dajcie spokój. Na razie usuwam a nastepnym razem posypią sie ostrzezenia. Ile można...

reklama
Aż odechciewa sie tutaj wchodzic...... :dry: ciagle to samo....

ixi super ze wpadlas :-)

zgadzam sie z tym.

Umi czemu usunelas post ...? dobra juz wiem nie musisz odp:D
kurcze naprawde mysallam ze ankieta zalatwi wszystko!
ona rozstrzyga wsyztsko po co to komentowac! tak jak napisalam wczesniej! najlepeij cala afere posiac w sina dal czyli usunac i pisac jak przedtem bez wracania do tego!

taka mala sugestia! na naszym prywatnym watku sa osoby ktore udizelaja sie na codizen! najrpsciej bylo zrobic ankiete tam i zadna z osob poza naszym watkiem MM nie mialaby mozliwosci glosowac i ankieta bylaby najuczciwsza! tylko my bysmy sie wypwoiedzialy i to bylby wiarygodny wynik.

Ostatnia edycja:
Daff bo sprawa jest zakończona a dziunia cały czas wraca do jednego i tego samego... poza tym na koncu były życzenia ale to jedna linijka na cały post wywodów ile można? Jesli chce napisać zyczenia to niech zrobi to normalnie a nie wiecznie wałkuje jedno i to samo...

edit i gdyby ktos pomojej ostatniej prośbie tez wracał do tematu zrobiłabym to samo zeby nie było wątpliwosci

Daff bo sprawa jest zakończona a dziunia cały czas wraca do jednego i tego samego... poza tym na koncu były życzenia ale to jedna linijka na cały post wywodów ile można? Jesli chce napisać zyczenia to niech zrobi to normalnie a nie wiecznie wałkuje jedno i to samo...

no tak ale ja akurat mozna zrozumiec ze clay czas nam sie tlumaczy ale mysle ze zostawic to warto w spokoju i juz nie komentowac.
niepotrzebnie tu femme napisala kilka slow itp...
po co poruszac niebo i ziemie!

Cześć Babolce :-)

Ixi Dzidzioły tak się ślinią bo nie wiedzą że ślinę można połknąć więc wszystko out na zewnątrz :-D

Eliza i co robiłaś te ciasto z kaszą manną? ja dzisiaj podkradłam kawałek pychhha.

Julce przeszła skaza białkowa NARESZCIE!

Nie wiem czy uda mi się jutro wpaść tak więc dzisiaj:

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!

femme nic do ciebie nie mam, ale mówie tu nie swoim imieniu, bo sobie nie mam nic do zarzucenia, żebyś przeczytała sobie regulamin, zwłaszcza punkt 10. cytuje:
10.Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej.

i z mojej strony też tyle w temacie:-) miłych najbliższych dni, bo życzenia już złożyłam trzymajcie się :-)
dokladnie i w tym momencie femme tez zlamala reguilamin i co? tez sonde zrobimy?

zaznaczam ze femme tez lubie ale mowie dla przykladu.

No wlasnie mialam napisac Ci IXI ze fajnie ze juz tak czesto mozesz zagaldac i udanego Chrztu:)
Oliwer wkroczy do świata Aniołków:D

hmmm ja bym sie zastanwoila nad uniewaznieniem tamtej sondy i zalozenie nowej na zamknietym bysmy tylko my glosowaly!
no i ja chetnie raz jeszcze zaglosuje bo zmienilam zdanie po wczorajszej dlugiej rozmowie z soso!
chce jej dac szanse tak jak innym dałam!

reklama
No wlasnie mialam napisac Ci IXI ze fajnie ze juz tak czesto mozesz zagaldac i udanego Chrztu:)
Oliwer wkroczy do świata Aniołków:D

hmmm ja bym sie zastanwoila nad uniewaznieniem tamtej sondy i zalozenie nowej na zamknietym bysmy tylko my glosowaly!
no i ja chetnie raz jeszcze zaglosuje bo zmienilam zdanie po wczorajszej dlugiej rozmowie z soso!
chce jej dac szanse tak jak innym dałam!

jestem za:) z reszta nawet jak wyjdzie na nie to mam jej gg i bede tam z nia pisac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry