reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak widziała widziała, ze szwagram obgadali wsjo i się wszyscy zgodzili;> dziwne, ale cóż:p ich sprawa;D ja bym jej to od razu z głowy wybiła jakbym tylko wiedziała co wymyślają;D no samemu trzeba odmontowac kuchnię i na auto sobie zapakowac;D

Jestem zadowolona z Małej, że sama się garnie do samodzielnego jedzenia. Dziś kiełbaskę jadła to ja jej tylko nabijałam plasterek a ona sama wkladała sobie do buzi za kazdym razem:) Celowała wzorowo;D A po paru godzinach jadła deserek sama, ale już całkiem sama. Kurcze wszystko było tak upackane;) ale frajdy miała sporo;) a i ubrałam jej 'płaszczyk' do dzieci do malowania farbami, więc ubranko miała czyste:p

Zmierzyłam Perłę, ma 75cm:)

Ostatnia edycja:
reklama
Laski wpadłam na genialny pomysł :-D chciała bym się zająć takimi aukcjami ;-)FOTOMONTAŻ FOTKI DZIECKA-DZIEŃ BABCI-WARTE UWAGI! (1409686854) - Aukcje internetowe Allegro robić takie fotomontaże i chciała bym poćwiczyć :-p ale coś pomysłów mi brak zrobiłam taką Ninę :-D:-DZobacz załącznik 318150 no i tu mam propozycję jak by któraś chciała żebym jej zrobiła takie coś to ja bardzo chętnie oczywiście za freeko :-p tylko wysłać mi zdjęcie dziecka i zdjęcie tła na którym ma ono być albo jakiś pomysł czy coś ;-) chętne ? :-D :-p

Cześć dziewczyny :)

Maatko tak sobie czytam, jak Wam ślicznie rosną te maluszki to już w ogóle się nie mogę doczekać na swoją Kruszynkę :)
Dzisiaj od rana w pracy,wróciłam a tu uuups - mój małżonek zrobił porządki w mieszkaniu i nawet stworzył coś na wzór obiadu ;p

Vegas a ja myślałam, że Julka to kurdupel, wczoraj przed szczepieniem ją mierzyli ma 76,5 cm.
no ja wiem, że mała jest, ale jak sprawdzałam z normami to zawsze się mieściła:) ja mam porównania takie zabawne, synek koleżanki ma pół roczku i niebawem zacznie chodzic w ubrankach 74, Mycha jeszcze w nich siedzi;D No ale pewnie będzie mała po mamusi;) wygląd po tacie to chociaż wzrost po mnie:p gorzej mają się mali chłopcy.

upewniłam się właśnie z książką i Mała ma wzrost książkowy:p to Wy macie Wielkoludów hehe:p

Dziś wreszcie ruszyłam doopsko i cwiczyłam na orbitreku:p stał długo nie używany bo ostatni raz przed ciążą cwiczyłam na nim:p Nie lubię swojego brzuszka, może cokolwiek orbitrek da:p Mała też ze mną cwiczyła, ona po swojemu;D
Mąż dzwonił, że już kuchnię skręcają;)

Ostatnia edycja:
Hehe znakomicie ci wyszło obrócenie wzrostu na swoją korzyść hehe:-)
starałam się;D hehehe:D

Małż wrócił właśnie. Kurka jak mnie brzuch kłuje, masakra jakaś!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry