reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewelinka nigdy wszystkim nie dogodzisz, ja po prostu oznajmiliśmy rodzinie że będzie Julia i tyle zmiana nie wchodziła w grę.

Apropos Igora, to synek mojego brata będzie się tak nazywał, urodzi się na przełomie marca- kwietnia.

reklama
Hej
Witam nowe mamusie :-)
Vegas super sesyjka:-)
U nas oki, kurcze wpadlam sie przywitac i lece robic knedle i kopytka póki Miki śpi.... ;-)
zajrze później.

VEGAS - śliczna sesja Ci wyszła :-) i zdjęcie buziaka boskie :yes:

CHWILAMI - no w końcu wróciłaś tęskniłam :-p :-D

Ja pewnie dzisiaj za dużo nie będę zaglądać bo Kuba ma wolne ;-)

Hej :)
Postaram sie udzielac tutaj ale nie obiecuje ze bede regularnie bo jestem tez na grupie prywatnej Listopadowek no i z wami na grupie i mysle ze wystarczy :) Ale moze od czasu do czasu zajrze tutaj :)

Ale tak prawde mowiac to jakos nie brakujemi nikogo na grupie i zdecydowanie wolalabym zeby taki skladjuz zostal, bez nowych osob :) Ale to moje zdanie :)

Vegas fajne zdjęcia :tak: Martynka słodko wygląda ;-)

Chwilami A my to chyba minęłyśmy się na forum ;-) Powodzenia w staraniach, niech ciotka nie pojawia się, bo chyba nie zostanie miło przywitana :-p:-p

Artyna Witam, my się jeszcze nie znamy. Uważam, że powinnaś poważnie przemyśleć pomysł zostania mamą. Lepiej poczekać kilka lat, skończyć szkołę, znaleźć dobrą pracę no i mieć już ten swój kąt, w którym będziesz mogła wychowywać maleństwo. Ja urodziłam Zuzię jak miałam 19 lat, a gdybym mogła to przesunęłabym ciążę o kilka lat, tak z 8, ale tylko pod warunkiem, że urodziłaby się wtedy moja Zuzia ;-)

U nas wszystko ok. Zuzia rośnie i coraz więcej mówi :tak::-) ostatnio nauczyła się mówić "puść", "do góry" i w ogóle codziennie zaskakuje mnie nowymi słówkami ;-) Niedługo będę mogła z nią normalnie rozmawiać :-p
Piesek tak samo, rośnie jak na drożdżach ;-) miał być malutki a już tak urósł, że trzeba było jej obrożę zmieniać, którą w pierwszy dzień miała na pierwszej dziurce zapiętą, tak teraz w ogóle, nawet na ostatnią nie da się dopiąć :sorry2::sorry2: ciekawa jestem co z niej wyrośnie :sorry2:
A poza tym najprawdopodobniej w 2012 roku będziemy brać ślub kościelny :tak::tak:

Ewelinka Michałek uwielbiam to imię :-D kiedyś mój synek będzie się tak nazywał.

Violett a moim zdaniem jeśli zjawią się jakieś nowe osoby i będą w porządku to dlaczego mamy ich na grupę nie wpuścić? Ja piszę na Styczniówkach od roku i nie mam dostepu do grupy, tylko dlatego że za późno dołączyłam, to nie fair moim zdaniem.

kaamaa100- to zycze synka :) Jesli chodzi o grupy zamkniete to u mnie jest podobnie. Dosc dlugo pisalam na zamknietej grupie sierpniowych mam. Gdy urodzialam mialam mniej czasu i mniej sie udzielałam i zostalam usunieta z grupy. A pisalam tam wiele prywatnych spraw.
Violett- co do nowych osób to mam podobne zdanie jak kaamaa :*

reklama
hej dziewczyny a ja musiałam zostac wczoraj w szpitalu:( miałam dwie kroplówki i mi przeszło ale zaczełam panikować bo rozwarcie miałam na 2 cm, teraz mam lezec i lezec aby jak najdużej wytrzymac
no i jednak zawale szkołe, wiem ze to mało wazne bo dziecko najwazniejsze ale to klasa maturalna i chciałabym ją bardzo zdac, juz nawet jak nie mature to chociaz szkołe bo szkoda roku:(

Do góry