reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
]Daję znać że żyję.
Ja nie pisze bo jakoś znów dołek mnie złapał. DO tego od kilku dni dopiero udało mi się na komputer usiąść.

Paolain Witam nową mamusię i trzymam kciuki za staranka.
Chwilami. Witaj z powrotem. pamiętasz mnie? Trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.

reklama
Hej ja na sekundę tylko bo Kuba dzisiaj znowu wolne ma :dry: więc nie będzie pozwalał wchodzić :-p zazdrosny o mm jest :-D teraz poszedł małą do przedszkola odprowadzić więc korzystam :-)

Kurde te brzuszki robią mi tylko ochotę też bym chciała :-D ale wiem że nie mogę i z drugiej strony nie chce :-p dzisiaj mam wizytę u gina ciekawe co mi o tych wkładkach powie i jaką cenę rzuci i kiedy mógł by być montaż :-D bo pewnie już dzisiaj nie da rady tak sobie myślę:dry:

Nie nadrobie bo Kuba właśnie wrócił uciekam ... :-D:-p

Siemano laski :-)

Mnie dziś Maja zrobiła w bambuko :-) Miała o 8:30 rozmowę o pracę w firmie obok domu(po wstępnej rozmowie tel myślałam,że mnie oleją z racji dziecka,ale o dziwo zaprosili na interview ;-) i wtedy akurat moje dziecko było strasznie głodne ;-) no więc stwierdziłam,że i tak idę tak po prostu nie z musu,to nic się nie stanie jak oleję sprawę. Zadzwoniłam powiedziałam,że nic z tego nie pojawię się. Zakończyłam rozmowę i po chwili moja kochana córunia oderwała się teatralnie od cyca i było po jedzeniu:-D proszę jak matkę zrobiła na szaro ;-)

Lolkak a zamierzasz jeszcze tam iśc?

witam się wtorkowo:) moja Perła już ponad godzinę śpi. Ja ogarnęłam domek, zjadłam śniadanie, obejrzałam powtórkę ulubionego Na wspólnej i mam chwilę dla siebie;)

od wczoraj ferie u nas;) na Śląsku

lolkak kurcze to faktycznie mała cie w balona zrobiła. Ja pamietam jak mały miał 2 miesiace poszłam na rozmowe o prace na konsultanta bakowego przeszłam do 3 etapu nawet pytali mnie od kiedy moge zacząc i mówie ze od tego i tego dnia bo mam umowioną któregos tam wizyte u lekarza, ok i tak dalej było az tu nagle dane miałam wypełniac wypełniłam a babka tak patrzy. na rubryke dziecko:-p juz wtedy wiedziałam jak sie sprawa ma:-p oczywiscie pracy nie dostałam:-p

no to u mnie tak było podczas rozmowy tel. Pytała się mnie co robię obecnie, to powiedziałam,że zajmuję się dzieckiem w słuchawce cisza. Ale wtedy zadzwoniła teraz już na pewno nie, bo to maiła być rozmowa z jakąs babą która przyjechała z południa polski. Największym plusem było to,że bliziutko. Bym była szybko w domu, nie wydawała kasy na autobusy itd. Kasa i stanowisko to był najminiejszy problem-chociaż płaca ok i robota w porządku.

Z resztą dzisiaj rano miałam takie nastawienie,że wolałabym żeby mnie nie przyjęli bo nie musiałabym się rozstawać z małą ;-) A tu proszę dziecie samo zadecydowało-szkoda tylko,że nią dało matce się wykazać:-D

wkurzają mnie Ci Pracodawcy, którzy tak bardzo patrzą czy ktoś ma dziecko, bo jak mają to eliminują. A wiadomo, że dziecko kosztuje, matka chce pracowac by miec pieniądze.

Hej kochane :)ja dzisiaj byłam troche spraw pozałatwiać na miescie:) i w miare dobrze sie czuje byłam tez w szkole dac zwolnienie i wychowaczyni ma do mnie dzis dzwonic powiedziec co i jak ;d z sumie fajna z niej babka sie okazała, na studniówke to chyba nie pojde:( troche szkoda sukienki no ale co mi tak dzidzia wazna.
teraz juz sobie leze a tesciowa w kuchni rządzi pozniej moja mama ma byc takze bedzie wesoło.

wkurzają mnie Ci Pracodawcy, którzy tak bardzo patrzą czy ktoś ma dziecko, bo jak mają to eliminują. A wiadomo, że dziecko kosztuje, matka chce pracowac by miec pieniądze.

tak to jest juz z tej polsce, dyskryminacja tak samo jak kobiet w ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
hej witajcie, dzisiaj jestem w nieco lepszym humorze, bo bylismy u lekarza i dostalismy masc steroidowa, powiedzial ze nie mam sie czym martwic i idziemy na kontrole w pitek ale powiem wam ze jesem z siebie dumna:) dalam sobie rade sama i u lekarza i w aptece. za masc oczywiscie nic nie placilisy bo na recepte:) mam na dzieje ze to pomoze:))))

Do góry