reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny pójdę za waszą radą i zmykam coś zrobić dla siebie;-)pomaluję paznokcie i takie tam,zawsze jakieś zajęcie:-) także do wieczora kobiety:-)

reklama
DAFFI - w każdym mieście chyba jest takie coś u na w Gdańsku też broń boże mieć szalik w nieodpowiednich kolorach czy coś to po mordzie dostajesz :sorry: niestety takie czasy :dry:

VEGAS - moja też się kiedyś dorwała do sudokremu :-D:-D ale ja nie byłam na tyle pomysłowa żeby go zakleić i była cała w nim -_- :dry: :-p

TRINA - mąż jest lekarzem ? oj trochę samotności dobrze też czasami mieć odpocząć od wszystkich i wszystkiego :-p

PAULA, KAAMAA - fajnie że spotkanie wyszło następnym razem jakieś zdjęcia obowiązkowo ! :-)

PAULA - Kuba jak już się przebudzi i ogarnie to przeprasza i w ogóle jutro ma wolne i już zapowiedział że posprząta i zajmie się małą żebym się wyspała :-p ale jak śpi :no: koniec świata nie do wybudzenia nic nie kontaktuje rzuca się wyzywa kompletnie zero inny świat :sorry: nienawidzę go budzić bo niby później tłumaczy że on nie kontaktuje dlatego tak się zachowuje ale ja nie potrafię tym się nie przejmować i wściekam się na maksa mimo wszystko :dry:

Ale miałam przed chwilą sprzątania :angry: Nina wywaliła klatkę z chomikiem i wszędzie były wiórki :angry: :sorry:

Daff U Nas jest to samo, tylko kibice piłki nożnej się naparzają.
W szaliku legii nie polecam do Białegostoku przyjeżdżać :-D

Femme no i elegancko :tak: dobrze że wpadł chociaż na chwilę.

Vegas był na nk i Ci nie odpisał? :no: nie rozumiem tego.... Mam nadzieję że jak meila przeczyta to może przyjdzie do Ciebie pogadać.

M ma znajomych w Bialymstoku i chcial sie keidys wybrac w tamte str.
ciekawe czy to nastapi:p
jak cos dam znac;p

Vegas tak clio skasowala swoje konto na BB.

daffi- a ciebie jeszcze nie widzialam- wyslij mi swoj link na nk :) a tak poza tym,to Twoja julia ma straaasznie dużo zebów!:)

femme- skądś to znam :) ja dziś danielowi nad uchem się wydarłam,a on nawet nie drgnął :szok: /moja Zuza ostatnio dopadła się do herbaty.. wysypała torebki na podłogę,zaczęła je rwać i był syfffffff- i podłogi i szfki i ona (łącznie z włosami i uszami)- wszystko w herbacie :wściekła/y: zazdroszcze ci tego jutrzejszego odpoczynku , chociaż ja nie lubię jak mój D jest w domu :-) Teraz ma 2 tygodnie płatnego wolnego i już się cieszy,a mnie szlag trafia na samą myśl :wściekła/y:

duzo? sa rowiesnicy ktorzy maja jeszcze weicej.. mi sie wydawalo ze malo;p
czekamy teraz na wielkie wyjscie ostatniej czworki... jest juz tak wyczuwalna.. ale skubana sie jeszcze nie przebila:D

zuzia jest tylko miesiąc młodsza i narazie ma 6 sztuk :-) a Twoja Julia 11 !

no ale spokojnie jak jej ruusza.. julce czworki ze tak pwoiem szly wsyztskie naraz!
i tak samo bylo z dwojkami.... zas jedynki szly po malutku.
jeszcze moga ja zeby tak pogonic.

kuzynka mojego m tez ma corke Julie ze stycznia czyli tak jak twoja o miesiac mlodsza i do 10 miesiaca zebow nie miala a jak ruszyly to juz ma 10:D

Paula Mamka nic nie gadała, tylko całą drogę cole popijała, kaca miała :-D:-D

Ja wszystkich na śmierć zagaduję :-D:-D
Też nie mogę się doczekać kiedy nasze "Diabełki" się poznają.
Myślę, że jak się zrobi cieplej to ruszamy w miasto :-D
A ta propozycja z grillem nadal aktualna ;-)
Jak chcesz to Ciebie i Zuzię na dwa tygodnie przygraniemy :-D Tylko M musimy do Daniela wygonić :-D coby nam nie przeszkadzał :-D

Femme dzisiaj miałam ze sobą aparat, dopiero w domu sobie przypomniałam :wściekła/y: że specjalnie go wzięłam żeby fotkę cyknąć. Następnym razem się poprawię.

M jak się napije i zaśnie, to możesz go ciągać, bić i nic zwłoki totalne :-D
Pamiętam jak kiedyś wrócił narąbany, poszedł do kotłowni zapalić, i przy piecu zasnął :-D

Lolkak łaaał nie spodziewałam się że taki kibic z Ciebie.
Cieszę się że Wam się u nas podobało. Bo czasami to aż wstyd...

Daff to jak będziecie się do Białego wybierać to daj znać.

reklama
Do góry