Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niestety takie czasy

ale ja nie byłam na tyle pomysłowa żeby go zakleić i była cała w nim -_-
ale jak śpi
koniec świata nie do wybudzenia nic nie kontaktuje rzuca się wyzywa kompletnie zero inny świat
nienawidzę go budzić bo niby później tłumaczy że on nie kontaktuje dlatego tak się zachowuje ale ja nie potrafię tym się nie przejmować i wściekam się na maksa mimo wszystko
Nina wywaliła klatkę z chomikiem i wszędzie były wiórki

Daff U Nas jest to samo, tylko kibice piłki nożnej się naparzają.
W szaliku legii nie polecam do Białegostoku przyjeżdżać![]()
Femme no i eleganckodobrze że wpadł chociaż na chwilę.
Vegas był na nk i Ci nie odpisał?nie rozumiem tego.... Mam nadzieję że jak meila przeczyta to może przyjdzie do Ciebie pogadać.
daffi- a ciebie jeszcze nie widzialam- wyslij mi swoj link na nka tak poza tym,to Twoja julia ma straaasznie dużo zebów!
femme- skądś to znamja dziś danielowi nad uchem się wydarłam,a on nawet nie drgnął
/moja Zuza ostatnio dopadła się do herbaty.. wysypała torebki na podłogę,zaczęła je rwać i był syfffffff- i podłogi i szfki i ona (łącznie z włosami i uszami)- wszystko w herbacie
zazdroszcze ci tego jutrzejszego odpoczynku , chociaż ja nie lubię jak mój D jest w domu :-) Teraz ma 2 tygodnie płatnego wolnego i już się cieszy,a mnie szlag trafia na samą myśl
![]()
zuzia jest tylko miesiąc młodsza i narazie ma 6 sztuk :-) a Twoja Julia 11 !
moja do roku miała tylko 5 a teraz startujązuzia jest tylko miesiąc młodsza i narazie ma 6 sztuk :-) a Twoja Julia 11 !

Tylko M musimy do Daniela wygonić
coby nam nie przeszkadzał 
że specjalnie go wzięłam żeby fotkę cyknąć. Następnym razem się poprawię.
hehe ja bym zwariowała jakbym nie znała płci do końca ciąży;DWitam.
Jak myślicie lepiej jest znać wcześniej płeć dziecka czy nie.?
Z chłopakiem się sprzeczamy lekko na ten temat ;p On by chciał wiedzieć a ja nie wiem do końca ;p