VeronicaMelania
Fanka BB :)
witam sie wieczorowo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nam własnie nie bo nadmiar wit D jest niezdrowyVegas pediatra mimo karmienia mm kazała nam podawać. No i właśnie nie wiem co z tym robić.
Lolkak poczekamy![]()

Tyle, że moja Dziunia do 17.30 spała popołudniu;D Od 16.30Martynka jeszcze szaleje, Julka od 19:30 śpi.
Doczytałam sobie na mądrej stronie, że do roku powinno się podawać, więc daję sobie spokój.
E:
Agateczka pewnie że możesz nie pytaj tylko pisz co Ci ślina na palce i klawisze przyniesie![]()
podawałam regularnie dopuki Zuzia była karmiona cycem, później jak przeszła na modyfikowane to dawałam jej ale to jak mi się przypomniało
teraz już w ogóle.
;-);-) później pojechaliśmy na małe zakupy, kupiłam Zuzce 2 pary body, bo już ze wszystkich prawie powyrastała
, kupiliśmy jej też zabawkę do kąpieli, książeczkę z Peppą z talerzykiem i sztućcami i naklejki na ścianę z motylkami i kwiatkami
:-) Tak więc dzień uważam za udany 

później to poszło szybko teraz wychodzą jej już piątki :-)
no ale Twoja decyzja ;-) 
więc niezły sajgon musi być jak się dwie dobierzecie
... a czemu nie lubisz jak jest w domu ?
to chyba nie dobrze
a to nie łatwo takiego wyciągnąć
ja wczoraj K z samochodu nie mogłam wypchać kolega pomógł
no i weekend chce też koniecznie obejrzeć :-) a do kina chcemy iść na łowce czarownic czy jakoś tak ;-)
od 4 nie spała później w dzień 40minut tylko a ona do tej pory buszuje i ani jej się widzi iść spać
K już wrócił więc uciekam też .. ;-)
obydwóm NAm się gęby nie zamykały