reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>

reklama
kama no przydałoby się w sumie pójść, bo nie dość, że boli to co miesiąc się spóźnia sporo :sorry2: jakiś czas temu spóźnił mi się aż 30 dni!!! :baffled: już byłam pewna, że w ciąży jestem :-D no ale wtedy byłam u gina i wszystko było ok, miałam przyjść za 2 tygodnie jak okres nie wróci, zapisałam się i w dzień kiedy miałam do niego iść, oczywiście okres się pojawił :-p ale do dzisiaj nie mam pojęcia skąd takie spóźnienie :sorry2: ostatnio (przed świętami) też spóźnił mi się sporo, bo 16 dni.

Zdradź te sposoby :-D:-)

ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>

Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.

Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.
teraz skoro Anetka wyjawiła, że się aż tyle spóźnia to bym poszła a tak to nie. Ja sama przed ciążą miałam tak bolesne @ i to było normalne wg ginki. Po prostu każdy organizm jest inny.. Na @ jeszcze nikt prócz tabletek nie wymyślił aby słabiej je znosic. No czasem okłady pomagają.

TRINAA - fajnie takiego doktorka mieć w domu zawsze czujesz się bezpiecznie najlepiej pediatrę :-p

VEGAS - przypomniałaś mi o tabletce :-D :-p

Ja też miałam strasznie bolesne miesiączki zanim zaczęłam brać tabletki anty :no: srałam i rzygałam na zmianę :dry: straszny ból dzięki tabletką przeszło a po porodzie jak chwilę nie brałam też były trochę bolesne ale już dużo dużo mniej nie wymiotowałam już z bólu :dry:

My do kina też mamy 30km ale my często (jak mieliśmy sprawny samochód :angry: ) jeździmy sobie do Gdańska

Kuba poszedł się kąpać to szybko wpadłam :-D to jest uzależnienie :-p ale teraz serio uciekam zaraz kolega do nas na film jeszcze wpada :-p

femme ale Ty lachon jestes:) nie jestem LEWA ale podobasz mi się :D hihihihihi.
Moja Mala w koncu padla bylismy w gosciach od 16 niespokojna była cały czas weszlismy do domu i koniec jekow wszystko dobrze dziecko spi ;/ nie lubie tego nigdzie z nia jechac nie mozna. Monż moj cos tu sie kreci bez koszulki kusiii,albo komputer chce okupic:)

no Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce

reklama
no Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce
hehe wiesz ja bywam zazdrosna, ale nigdy o koleżanki. Potrafię wprost stwierdzic, że ta np jest ładna a ta ma np ładne oczy. E tam za dużo słodzimy. Nie uważam tak:) Każda kobita zasługuje na komplementy;)

a to Ty znasz Clio? Myślałam, że nie miałyście styczności.

Do góry