Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakiś czas temu spóźnił mi się aż 30 dni!!!
już byłam pewna, że w ciąży jestem
no ale wtedy byłam u gina i wszystko było ok, miałam przyjść za 2 tygodnie jak okres nie wróci, zapisałam się i w dzień kiedy miałam do niego iść, oczywiście okres się pojawił
ale do dzisiaj nie mam pojęcia skąd takie spóźnienie
ostatnio (przed świętami) też spóźnił mi się sporo, bo 16 dni.
:-)ja tam myślę, że @ albo ma się mocny i bolesny albo nie. Nie wiem czy to jakaś nieprawidłowośc od razu.
Muszę tabletkę wziąc. Choinka, nigdy regularna nie jestem. Dorobię się bobaska przez to;>
teraz skoro Anetka wyjawiła, że się aż tyle spóźnia to bym poszła a tak to nie. Ja sama przed ciążą miałam tak bolesne @ i to było normalne wg ginki. Po prostu każdy organizm jest inny.. Na @ jeszcze nikt prócz tabletek nie wymyślił aby słabiej je znosic. No czasem okłady pomagają.Ja nie widzę żadnej normalności w tym, że ktoś wymiotuje z bólu, jest mu słabo i wszystko go boli.
Każdy ma swoje zdanie.
4 ginekologów u których byłam też w tym normalności nie widziało.
srałam i rzygałam na zmianę
straszny ból dzięki tabletką przeszło a po porodzie jak chwilę nie brałam też były trochę bolesne ale już dużo dużo mniej nie wymiotowałam już z bólu
) jeździmy sobie do Gdańska
to jest uzależnienie
ale teraz serio uciekam zaraz kolega do nas na film jeszcze wpada 
hehe wiesz ja bywam zazdrosna, ale nigdy o koleżanki. Potrafię wprost stwierdzic, że ta np jest ładna a ta ma np ładne oczy. E tam za dużo słodzimy. Nie uważam takno Clio też ładna też...ej czy my im nie za bardzo słodzmy;p? (świrki,bajerki;p) ale mam Mega lenia...nic mi sie nie chce