Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie widziałam ani jednej ani drugiejNo femme jest na maxa ładna, olenka też jest bardzo ładna (pisała tu), no i dorom jest super laska ale daaawno jej nie było...
oj to niestety nie pamiętam Oleńki.. a szkoda.Vegas olenka pokazywała swoje zdjęcie
Co do bólu to już aż tak bardzo nie boli, albo mogłoby w ogóle nie bolećmoże piwko bardziej znieczuli
![]()
mąż od brata wziął 'zakazana rzeczywistośc'. Ciekawe o czym;>Vegas chyba femme też wstawiała fotkę z jakiejś imprezy z olenką jezeli dobrze pamiętam...
A co chcecie oglądać? My dzisiaj włączyliśmy sobie "Projekt dziecko" ale jakaś masakranie wiem czy w ogóle połowę obejrzeliśmy i wyłączyliśmy.
jakiś ruski film. Dobra lecę oglądac z małżem;* dobrej nocki!:*Vegas nie oglądałamnie mam pojęcia co to.