reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No femme jest na maxa ładna, olenka też jest bardzo ładna (pisała tu), no i dorom jest super laska ale daaawno jej nie było...

reklama
No femme jest na maxa ładna, olenka też jest bardzo ładna (pisała tu), no i dorom jest super laska ale daaawno jej nie było...
nie widziałam ani jednej ani drugiej;)

Anetka
i przeszedł ból?

Aaaa i Kasiuch super Lachon. Jak Barbie wygląda hehe. Ale to komplement;) Podoba mi się taki typ urody.

Vegas olenka pokazywała swoje zdjęcie :-p
Co do bólu to już aż tak bardzo nie boli, albo mogłoby w ogóle nie boleć :-p może piwko bardziej znieczuli :-D

Vegas olenka pokazywała swoje zdjęcie :-p
Co do bólu to już aż tak bardzo nie boli, albo mogłoby w ogóle nie boleć :-p może piwko bardziej znieczuli :-D
oj to niestety nie pamiętam Oleńki.. a szkoda.
Mi dziś wybitnie źle po piwie;/ małż film ogląda w tv a mieliśmy na dvd obejrzec, pewnie nim puści to już padnięta będę i tradycyjnie w połowie filmu usnę. Jak zawsze gdy leżę w trakcie oglądania:p

Ej myślicie,
że lepiej by mi było w jasnym blondzie czy w ciemniejszym kolorze niż mam? Ja myślę nad farbnięciem się na jasny blond. Trochę się boję bo nigdy jeszcze się nie farbowałam..

Ostatnia edycja:
Vegas chyba femme też wstawiała fotkę z jakiejś imprezy z olenką jezeli dobrze pamiętam...
A co chcecie oglądać? My dzisiaj włączyliśmy sobie "Projekt dziecko" ale jakaś masakra :sorry2: nie wiem czy w ogóle połowę obejrzeliśmy i wyłączyliśmy.

Vegas chyba femme też wstawiała fotkę z jakiejś imprezy z olenką jezeli dobrze pamiętam...
A co chcecie oglądać? My dzisiaj włączyliśmy sobie "Projekt dziecko" ale jakaś masakra :sorry2: nie wiem czy w ogóle połowę obejrzeliśmy i wyłączyliśmy.
mąż od brata wziął 'zakazana rzeczywistośc'. Ciekawe o czym;>

Planowałam dziś wieczorowo-nocną naukę na jutrzejszy (dzisiejszy :/) egzamin, a tymczasem wieczór był pod znakiem allegro, a noc poświęcam na BB ;p P. w Kętrzynie to mnie nie goni do łóżka i nie marudzi, że znowu na forum siedzę ;p Nadrobiłam jakieś 40stron!!! Przy okazji zjadłam 7 jogurtów i dużą paczkę paluszków z sezamem :/ Nie odpiszę, bo za dużo tego, ale postaram się już nie robić aż takich zaległości i być w miarę na bieżąco. Choć ciężko wam dotrzymać tempa, jak nie mogę codziennie tu zaglądać i chcę się czasem wyspać ;p
Zaraz mała się obudzi na cyca, potem się położę spać. Mam zatem niewiele czasu, by zajrzeć do notatek. Dobrze, że ma być test i dopiero na 13, to się nad ranem poduczę.
Tylko ciekawe, co ja ubiorę na egzamin, bo po nocnym obżarstwie brzuch mi jeszcze większy się zrobił i spodni nie dopnę ;p

E.: Jeszcze tylko się pochwalę, że Emilka w 3 dni nauczyła się siadać z leżenia na brzuszku, raczkować i stawać w łóżeczku. A przy okazji zasypiać ze zmęczenia po nowych wyczynach na podłodze lub na czworakach ;pZobacz załącznik 320582Zobacz załącznik 320580Zobacz załącznik 320581Zobacz załącznik 320583

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski.
Ale nadrabiania... na szczescie weekend juz sie skonczyl wiec bede na bierząco :-)
Vegas kurcze ja tam cos podczytalam o twojej sytuacji i Ciszczerze współczuje... alejestem z Tobą:*
Paula pokaz ty sie mi bo ja cie jeszcze nie widzialam:-p
Miki mi cos marudzi chyba go uspie zaraz... :dry:
koniczynka gratuluje nowych zdolnosci malej... moj jeszcze nie potrafi polowy tego co wymienilas bo cóz w łóżeckzu nie chce siedziec łozbuz...;]

a co tu taka pustka z rana?

Do góry