Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wczoraj po 1 jakoś wyszli
ale spokojnie się zachowywała w sumie ale wkurzające to było bo jak nie chodziła spać o swojej porze to później cały dzień rozregulowany
zresztą lepiej na jaśniejszy sobie sprawdzić bo wtedy bez problemu jak coś do ciemnego przejdziesz a z ciemnego na jasny już gorzej
ja tam nawet lubię jak kuba ma wolne bo wtedy go gonie do roboty
a ja mam luzik teraz poszedł małą do przedszkola zaprowadzić i po śniadanie a ja nadal w łóżku w piżamie
... kurde też bym sobie pograła w NFS
zamień się na dzień

zdolną córcię masz :-) na ostatnim zdjęciu to ona tam śpi na tej podłodze ? 
zazwyczaj koło 2 w nocy nie mogę się przestawić
i już mogę M jak ciastolinę ugniatać
" 

mam to samo ...faceci

U mnie ciocia z ameryki wczoraj przyjechała... eh a myslałam ze moze o mnie zapomni
. Poza tym zaliczyłam dzisiaj glebe wychodzac ze sklepu, ubrałam sobie płaskie buty zeby sie nie poslizgnac to takiego orła wywinełam ze sam z siebie zaczełam sie smiać
Doszłam wiec do wniosku, że to poswiecenie które zaowocowało w ból łydek, bo przyzwyczajona jestem chodzic non stop na obcasach, było zupełnie nie potrzebne
zobaczymy 27 ma @ przyjść, zobaczymy. 
zawsze mnie bawi jak ktoś się wyłoży...
tamtej zimy cały czas smigałam w kozakach obcas 10 cm
ani razu sie nie wywróciłam, w tym roku tez w nich chodziłam 3 razy ubrałam płaskie buty a z tego 2 razy w nich glebę zaliczyłam
. Co do prezentów to nie przywiozła;/ same wydatki tylko przez nią

kaamaa ja usiłuje zachować pozory i nie smieje sie zaraz koło biednego przewróconego człowieka ale jak go mine to juz pękam![]()