reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
VEGAS - no bo oni do 21 pracują zanim się ogarną to tak o 22 można coś robić :dry: a wczoraj po 1 jakoś wyszli :-p

GOSIA - mi mała też w gościach nigdy nie spała :dry: ale spokojnie się zachowywała w sumie ale wkurzające to było bo jak nie chodziła spać o swojej porze to później cały dzień rozregulowany

VEGAS - w photoshopie sobie sprawdź :-p zresztą lepiej na jaśniejszy sobie sprawdzić bo wtedy bez problemu jak coś do ciemnego przejdziesz a z ciemnego na jasny już gorzej

PAULA - hehe no nieźle :-p ja tam nawet lubię jak kuba ma wolne bo wtedy go gonie do roboty :-D :-p a ja mam luzik teraz poszedł małą do przedszkola zaprowadzić i po śniadanie a ja nadal w łóżku w piżamie :-p ... kurde też bym sobie pograła w NFS :-p zamień się na dzień :-D :-p

KONICZYNKA - to ty hardcor jesteś tyle nadrobić :-D zdolną córcię masz :-) na ostatnim zdjęciu to ona tam śpi na tej podłodze ? :-D:-p

AGATECZKA - ja też chodzę późno spać :dry: zazwyczaj koło 2 w nocy nie mogę się przestawić

KAAMAA - " mój sposób jest bardzo prosty, pokręcić trochę tyłkiem :-D i już mogę M jak ciastolinę ugniatać :-D" :-D:-D:-D mam to samo ...faceci :-D :-p

ANETKA - ktoś kiedyś oduczał chyba OLCIA że po prostu nie wstała i nie dała poryczał poryczał ale w końcu zasnął tak z 2 noce a później już się oduczył wołania w nocy o mleko ona to pewnie z przyzwyczajenia robi ;-)

TRINAA - 3mam kciuki ;-)

No a my dzisiaj dzień wolny z Kubą małą do przedszkola zaprowadza właśnie tak do 14-15 żeby chociaż posiedziała bo w zeszłym tygodniu tylko 2 dni była ;-)
Jak mi się uda to zajrzę później :-p

Witam sie i ja...
Julka probowala dzis cyrkowac wnocy 2 razy ale jakos sie udalo.. ale raz jak juz zeszla z lozka to myslalam ze bedzie swirowac jednak wstala po krem i przyszla z nim do lozka i zasnela;p

konniczynka ja musze pwoiedziec zetwoja mala rozbawila mnie do łez!
jakie fajne pozycje do snu ma:D no i gratuluje nowych umiejetnosci:)

ja do lekarza nie pojde dzis niestety.... juz za pozno i nie ma miejsc! bede musiala jutro dzownic po 7 i moze jutro sie zalapie:/
ale dzis to juz mam katastrofe!

Paula tak Pks-em albo Busem, 33 dziennie do Nas jeździ, 40 minut i jesteś na miejscu .

To jak CI przesiadka nie straszna, to pakuj Daniela i Zuźkę i migiem do Nas. :-D

Trinaa ja też kciuki zaciskam.

Znowu mnie mdli :wściekła/y:

Jestem w szoku ile napisałyście!! I kiedy ja to niby mam nadrobić?:-D U mnie ciocia z ameryki wczoraj przyjechała... eh a myslałam ze moze o mnie zapomni:-p. Poza tym zaliczyłam dzisiaj glebe wychodzac ze sklepu, ubrałam sobie płaskie buty zeby sie nie poslizgnac to takiego orła wywinełam ze sam z siebie zaczełam sie smiać:-p Doszłam wiec do wniosku, że to poswiecenie które zaowocowało w ból łydek, bo przyzwyczajona jestem chodzic non stop na obcasach, było zupełnie nie potrzebne:-p

idę ponadrabiac chociaż trochę

Paula my zawsze stawiamy na samym końcu, a jak nie to przecież pks-y schowki mają, więc bezproblemowo.

No właśnie mam powody do myślenia :-D zobaczymy 27 ma @ przyjść, zobaczymy.

Umi :-D:-D :sorry: zawsze mnie bawi jak ktoś się wyłoży...

paula u nas tez nie odsniezaja chodników ani nic:-p tamtej zimy cały czas smigałam w kozakach obcas 10 cm:-p ani razu sie nie wywróciłam, w tym roku tez w nich chodziłam 3 razy ubrałam płaskie buty a z tego 2 razy w nich glebę zaliczyłam:-p. Co do prezentów to nie przywiozła;/ same wydatki tylko przez nią:-p
kaamaa ja usiłuje zachować pozory i nie smieje sie zaraz koło biednego przewróconego człowieka ale jak go mine to juz pękam:-p

reklama
Do góry