reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa tak bociany u nas nie sa mile widziane:-p, ale nie zmienia to faktu ze jednak wolałabym mieć spokój:-)

a tak w ogóle to czytam i jestem dopiero na niedzieli:-p niby nie jest tego tak wiele a jednak nie umie sie z tym uporać:-p

reklama
paula balerinki dobra rzecz:-) lubie bardzo ale głównie uzywam o jazyd samochodem. A co do szpilek to kups sobie najpierw na stabilnym obcasie:-) ja sie uczyłam na takim 5 cm cienkim i było mi ciezko, a jak sobie kupiłam 10 cm i grubszy obcas to w sumie nie widziałam róznicy czy płaskie czy wysokie. Wazny jest wygodny obcas, ale ciężko na taki trafić

edit a ile masz lat ze ci dają 15?

naskrobałyście,że szok:szok:Postaram się nadrobić, bo mała śpi już 20 minut ;-) Chyba zmęczyła ją wizyta tej babki od laktacji ;-)

waży 6300:szok: ale mam klocka :-) na szczęście tylko nie potrzebnie spazmowałam,ze jest coś nie tak :-) Jestem biedniejsza,ale spokojniejsza ;-) Podobno Maja ma taki dobry odruch ssania i żuchwę,że żadne smoczek by jej tego nie zaburzyl zaburzył;-) Mam tą butlę Medeli i zobaczymy za parę dni czy zadziała ;-) Znając życie pewnie nie ;-)
Kaamaa co do plasteliny ;-) TO u mnie to samo. Ale mój to przecież taki pokrzywdzony jak dostaje parę razy w tyg :-D

Umi i co długo ciocia zostaje ;-) Nasza teraz się nie ruszy,bo ma kolejnego wnuka do opieki ;-) A druga jak się dowiedziała o Mai to przysłała furę ciuchów. :-) A w ogóle zapomnieliśmy o jej istnieniu ;-)

Gosia tyle już Pauli u nas na forum,że mam problem z kojarzeniem która to która ;-) :-D:rofl2: Paulqa z wawy też tu była i po urodzeniu zamilkła :-( A co z np. z Ixi?

Koniczynka dobra jesteś jak te wszystkie posty ogarnęłaś ;-) gratulacje dla córci :-)

Elizka a może jednak lepiej będzie jak chłopcy będą razem a Hania miała swój pokój? W końcu to mała pannica;-) zaraz pewnie będzie chciała mieć swoje małe królestwo ;-)

Lolkak :-D:-D rozawaliłaś mnie, my pisałyśmy o cioci czyli o @ a nie po człowieku :-D
No to Maja faktycznie mały klocuś :tak:

Paula
to już posyłam pastucha w drogę, tylko GPS muszę mu w tyłek zaaplikować coby nie pobłądził :-D

Wcale nie wyglądasz na 15 lat, STARUCHO :-D:-D

lolkak wlasnie chodzi o paulqe24 co urodzila i znikenla.. jedyne co to na maila zdj Róży mi wyslala i wstawialm wam na forum i ma jakies problemy ze swoim facetem i mieszka z tesciami dlatego cos mowila ze sie odzywac nie ma jak.

Kaamaa,dlatego musicie pisać mniej,bo później jak czytam to kurde nie za bardzo kumato :-D:-D:-D

Daff to mam nadzieje,że wszystko z nią i małą w porządku. A jak twoja wizyta u lekarza??

E:

Paula3 no oczy ma moje :-) u mnie w rodzinie wszyscy ciemnoocy :-)

Ostatnia edycja:
PILNOWALAM KOLEZANCE DZIS RANO SYNKA (SORRY ZA CAPS)
no i jak juz zadzownilam to nie bylo miejsc na dzis... wiec musze sie meczyc i czekac do jutra....ehhhhhhh:/

reklama
Do góry