Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nom, ale nie uśmiechało mi się rodzic w Wigilię jak panowała świńska grypa bo było 0 odwiedzin. Łatwiej to znieśc w normalny dzień a nie w świętaVegas o no właśnie! Jakbyś urodziła w terminie to niedużo wcześniej byś urodziła niż Kama ;-)

i jakoś idzie.i starałam się przyspieszyc poród jak już była ciąża donoszona. Pucowałam płytki na kolanach, robiłam cuda z sutkamiAnia podejrzliwa? Po prostu pytam. A to, że zżyte czy nie to bez różnicy, przecież kiedyś każda z nas była nowa i musiała się jakoś "wbić" w temat ;-)
Vegas nie dziwne, że nie chciałabyś rodzić w Wigilię;-) nie dość, że tak jak piszesz, świńska grypa, a poza tym święta w szpitalu..![]()
no ale wtedy jeszcze tyle stron nie było a i tak mi się to nie udało 
no ale fajnie, że pomogło, na przyszłość, w razie gdybym chciała mieć jeszcze dziecko, będę wiedziała co robić, żeby przyspieszyć 
rozumiem jeszcze ten róż czy niebieski pomylić, ale żeby pytać czy to chłopiec kiedy Zuzia ma na sobie sukienkę?
a co ja jakaś stuknięta jestem, żeby chłopcu sukienki zakładać? 

Wzięłam z Ciebie przykład i też sporo usunęłam, bo te 126 zdjęć mnie przerażało :-)