• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi u was z dzieckiem na sale wpuszczają? Bo u nas kategoryczny zakaz wpuszczania dzieci ( roznosicieli zarazków:-p) co do choroby to wiesz zawsze jest tak ze ty pierwsza post piszesz o czymś, a potem ja i wychodzi jakbym odgapiała:-D. No zauwazyłam to co ewi wczoraj napisała:-) nie sie myla zupełnie inne osoby ale przyznam ze ostatnio chyba przedwczoraj napiałam coś do ciebie a potem patrze a to był post kaamy:-p

edit

paula
a co brat zrobił?

nie nie wpuszcza mnie z julka.ale gdby julcia nie miala goraczki to moglabym ja bratowej na ta chwilke zostawic.
ale sama nie wiem jeszcze czy pojde czy nie;p

teraz jak dotykam julke tojuz jakby temp nie miala. miejsmy nadzieje ze wiecej sie nie pojawi.

reklama
Daffi- a może ząbki?
Nie bardzo chcę pisać co zrobił bo ja nadal mam codzienną kontrolę nad tym co tu piszę.. :sorry: później będą gadać że mam jakąś niezrównoważoną rodzinę :sorry: a prawda jest taka,że z bratem mam kłopot nie od dziś- ma 17lat-ciężki wiek :baffled:

no zabki powychodzily... nie sadze by jeszcze jakies szly zwlaszcza ze na dziaselkach nic nie widze...

co do twojej rodziny to ja ci z calego serca wspolczuje tak idiotycznych osob w rodzinie!
ja tego pojac nie moge.

paula ja majac 17 byłam super osobą mama miała ze mna wesoło:-p wiec wierze ci

daffi wiesz co jesli jestes pewna, ze to nie jakies choróbsko to idz, ale w innym przypadku moze lepiej napisz eska albo cos bo szkoda dziecka zarazić.

paula ja majac 17 byłam super osobą mama miała ze mna wesoło:-p wiec wierze ci

daffi wiesz co jesli jestes pewna, ze to nie jakies choróbsko to idz, ale w innym przypadku moze lepiej napisz eska albo cos bo szkoda dziecka zarazić.

nie no ja narazie siedze i czekam. do spzitala moge isc po poludniu a nawet po 17 jak juz m bedzie. czekam spokojnie. julka dostala lek przeciwgoraczkowy wiec moze on trzymac zbita temp i jak dzialnei sie skonczy mozepworocic wiec siedze cierpliwie.

czee

Daff chyba dzisiaj miałyśmy rozdwojenie jaźni :-D bo moja Julka spała caluśką noc, ani razu się nie budziła.

Miejmy nadzieję że Twojej Fruzi nic nie będzie :tak:

A no i serdeczne gratulacje dla siostry!

Umi strasznie współczuję Kacperkowi.... na szczęście że to tylko parę dni i po wszystkim będzie.

Ja jak miałam 3 dniówkę to pierwszą noc przesiedziałam na kiblu z miską na kolanach :sorry:

Paula ja Twojego braciszka kiedyś strzelę w pysk! :no: wiesz za co....

O pani w wieku 17 lat to na mnie egzorcyste chcieli napuszczać :-D

hej
nadrobilm was do 9 dzis... ale nie chce mi sie odpisywac:-D
widze jakis niejasnosci z Nika :-D a tak pozatym zauwazylyscie ze jak dala linka do zdjecia to na dole bylo : inne zdjecia uzytkownika i ja sobie poogladalam, zadych dzieci nie widzialam a jakas nastolatke :dry:

Pisałam tego posta kurde od 9... szwagierka przyszla i teraz dopiero moglam wyslac heh;]
siedze w domu, siostra córke przyprowadzila i dzieciaki sie bawia... zrobily w swoim pokoju takie pierdzielnik ze :no:

Daffi no ja tego nie piałam w złej wierze, tylko tak mi sie przypomniało jak kuzynowi sie synek rodził, cała rodzina sie zleciała to był listopad i wiekszosc z katarami przylazła tyle ze do nich do domu bo u nas sie nie odwiedza w szpitalu dziecka tzn wyłacznie najblizsza rodzina... a potem mały cierpiał... Bo moja genialna ciocia stwierdzila ze jak przyjmuje antybiotyki to znaczy ze nikogo nie zarazi:-D:confused2: nie wie skad jej sie to wzieło

Elizka tak mozna bylo sobie wszystkie zdjecia poogladac łącznie z ulubionymi zespołami i innymi tego typpu rzeczami rodem jak jaka 15 latka:-)

kaamaa my trzydniówke tez mielismy ale młody miał sama biegunke, a ja ogólnie rzadko choruje łapie tylko katary no i na wakacjach przez wlasna głupote angine złapałam ale wtedy to sie ruszyc nie mogłam dobrze ze mały nic nie nabroił bo ja dosłownie w 20 min sie rozłozyłam

Ostatnia edycja:
czee

Daff chyba dzisiaj miałyśmy rozdwojenie jaźni :-D bo moja Julka spała caluśką noc, ani razu się nie budziła.

Miejmy nadzieję że Twojej Fruzi nic nie będzie :tak:

A no i serdeczne gratulacje dla siostry!

hhehe nie siostry a kuzynki:D
ja niesttey siostry n ie mam za to 2 braci;p

umi wiem ze w dobrej wuerze to pisalas. i ja sama wole poczekac niz zeby mialo sie cos julce rozwinac niedobrego. malenstwo moge zawsze zobaczyc jak juz kuzynka wyjdzie. mieszkaja 24km od nas.

Eliza tez ogladalam te zdj i dla mnie najzwyczajniej w swiecie zdj ktore wstawila ze slubu jest skopiowane z internetu.

reklama
Daffi siostra twoja urodzila?czytalam ale nie widzialam :-D jak tak to gratulacje;-) i zdrówka dla Julki,moze to nic powaznego..:*

Umi ale poje...ana ciotka :szok: ja to conajmniej przez miesiac nie chcialam gosci jak rodzilam bo kurde nie jestem zbyt towarzyka po porodzie:-D
no i zdrówka dla małego :***

edit. Daffi aaa kuzynki:-)tak czy tak gratki ;-)
i to samo pomyslalam o tym zdjeciu slubnym to osoba na tym zdjeciu i inne zdjecia jej todwie różne osoby:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry