Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bardziej podoba mi sie sytem ze zdjeciami, widac czy ktos odpowiedział na dany komentarz nawet jesli to nie jest moje zdjecie. Jakos jest jak dla mnie lepsze
chco do tej pory sie przyzwyczajam
nie kasuję na nk bo na razie fb jest testowe. W 2 miejscach naraz jakoś mi się nie widzi byc, ale zobaczymyVegas po prostu nie kasuj konta na NKprzecież możesz mieć na FB i na NK ;-)
Co do tej autorki ja próbowałam metody z ksiazki Każde dziecko może nauczyc sie spać... wszystko super ale moi sasiedzie nie byli zadowoleni i nie wyszło...anetka551 wiem, że trudno jest przyzwyczaić już taką dużą pannice jak Twoja do spania aczkolwiek jest to realne tylko trzeba w to włożyć wieeeele wysiłku. może jestem monotonna ale polecam Tracy Hogg. Ta kobieta naprawde zna się na rzeczy i ten "PROSTY PLAN" działa. zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdemu to wyjdzie bo są dzieci uparte i bardziej uparte, ale to jest kwestia samozaparcia no i konsekwencji. nie można dziecku odpuścić.